Şimdi Ara

200'den fazla item listeleyememe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 200 olmuş benim listelemeler, vergilendirme için bi şeyler yazıyormuşuz ama sorun şu ki ben steamde nedense Amerikan vatandaşı görünüyorum ve Amerikan vatandaşı olmadığımı kanıtlamak için steamden bana mail gelecekmiş ben de istenenleri verecekmişim 1 haftayı geçti mail falan gelmedi ne yapmak gerek?

• aynısı bendede oldu geçen senede aynı şekilde dedi form geldı ama her sene sıfırlanıyor liste aslında gelmeme gibi bi durumu olmadı ama istedigi şeylerin hepsiyle uğraşirmisin bilmiyorum :D açikcasi benım pek uğraşasim gelmedi.

pazardan mail için form istedin mi (Bu yıl 167 listeleme oluşturdunuz. Bir yıl içerisinde 200 öğeden fazlasını satmanız veya listelemeniz için sizden bazı bilgiler toplamamız gerekiyor. Bu, satın almayı etkilemez. Gerekli bilgileri sağladınız, fakat önce bir üçünce parti firma tarafından doğrulanması gerekiyor. Bu gereksinim hakkında daha fazla bilgi için SSS sayfasını ziyaret ediniz. )

burda SSS dişinda bi tıklanacak sekme daha oluyor oraya tıklıyorsun form sayfasına yonlendırıyor bunu yapmadıysan form gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoseMaria28

aynısı bendede oldu geçen senede aynı şekilde dedi form geldı ama her sene sıfırlanıyor liste aslında gelmeme gibi bi durumu olmadı ama istedigi şeylerin hepsiyle uğraşirmisin bilmiyorum :D açikcasi benım pek uğraşasim gelmedi.

pazardan mail için form istedin mi (Bu yıl 167 listeleme oluşturdunuz. Bir yıl içerisinde 200 öğeden fazlasını satmanız veya listelemeniz için sizden bazı bilgiler toplamamız gerekiyor. Bu, satın almayı etkilemez. Gerekli bilgileri sağladınız, fakat önce bir üçünce parti firma tarafından doğrulanması gerekiyor. Bu gereksinim hakkında daha fazla bilgi için SSS sayfasını ziyaret ediniz. )

burda SSS dişinda bi tıklanacak sekme daha oluyor oraya tıklıyorsun form sayfasına yonlendırıyor bunu yapmadıysan form gelmez

Benim sorunum o değil, ben Abd vatandaşı olarak görünüyorum steamde abd vatandaşı olmadığımı Türkiye'de yaşadığımı kanıtlamak için benden bilgi isteyecekmiş steam bu bilgileri yollamamı isteyen bir mail gelecekmiş hala gelmedi o mail

• ticket atmayı dene :) gelmiştir belki görmemişsindir maillerini kontrol et :D
  • 1 yıl dolduktan sonra bu belgeyi doldurmamız gerekiyor mu peki?

Yani 11 ayda 200 listeleme yaptık diyelim, 1 ay bekleyince tekrardan listeleme yapabiliyor muyuz?

Yapamıyorsak ben de dolduruyum boşuna beklemeyim
  • Beyler direk sallayın önemli bir şey değil %100 gerçek bilgileri vermenize gerek yok.
  • WaGNeRL0vE kullanıcısına yanıt
    aynen öyle dostum 1 seneyi doldurman gerekiyor gerçek bilgileri istiyor biraz fazla istiyor bana kalırsa abartmışlar bu konuyu fazlasiyla :) ama istedigi bilgileri görünce vazgeçiceğinden şüphem yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstedikleri bilgileri gördüm zaten ondan doldurmadım Basit bir form olsa dolduracaktım işte. 1 yıl dolunca tekrar listeleme yapabiliyorsak sıkıntı olmaz benim açımdan.
  • Sallayın geçin hocam önemli birşey değil diye biliyorum eski hesabımda da aynısı olmustu bişiler yazip gecmiştim herhangi bir sorun teşkil etmemişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.