Şimdi Ara

200 bine Jetta mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FthGTI

A3 sedanda da bagaj aynen boyle, ayrica oranin kaplamasini serviste satiyorlar fiyati da gayet uygun, yarin babamin aracindan resmini cekip atacam sana

Günümüzde birçok araç için birçok aksesuar sonradan takılabiliyor,

ama takdir edersiniz ki 200 bin TL olan bir araçta böyle bir durumun olması (hele hele de rakiplerinin bu konudaki durumu çok önceki yıllarda halletmiş olması, 80 90 bin Tl lik araçlarlarda bile böyle çirkin bir görüntü yok) çok kötü bir durum bunu kabul etmek gerek 200 bine Jetta mı?  .

Ayrıca bu durumun a3 te olduğunu bilmiyordum, onda bile durum böyle ise durum çok vahimmiş gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gorunen bir yerde boyle bir malzeme olmasi eksiklik sayilabilir, fakat gunumizde gorunmeyen yerlerde oyle parcalardan caliyorlar ki, inanilir gibi degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z.atahan35

Sıfır corollanın bagajında kaplama yok
    200 bine Jetta mı?

Emin misiniz? Son kasa corollada bagajın tamamında kaplama var ve buna ek olarak bagaj kollarında bile kaplama var (corollada bırakın son kasayı bir önceki kasada bile hem bagajda hem de kollarında kaplama var) , bu durumu anlamak için yukarıdaki fotoğrafa bakmanız yeterli 200 bine Jetta mı?  .

• quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

napıyon her gün bagajı mı açıp okşuyacan

Alıntıları Göster

O kaplama okşanılsın diye yapılmıyo yalnız 200 bine Jetta mı? ,

bu araçtaki çok bariz bir eksiğe karşı bu tutumu sergiliyor ve bu yorumu yapıyorsanız ilk mesajımda belirtmiş olduğum fanboylardan biri de siz olmalısınız.

Ayrıca o kaplama okşanmıyordur ama, siz bu yorumlarla vag grubu sahiplerinin egolarını baya bir okşuyorsunuzdur 200 bine Jetta mı?  .

Yalnız adamlar da haklı, sizin gibi bir alıcı kitlesini bulmuşlar, adamlar neden koysun oraya kaplama? 200 bine Jetta mı?  .

• Jetta guzel araba. Ben jettami 2018 de ilk sahibinden aldim 17bin kmde. 2016 1.2tsi bmt comfortline manuel. Simdi 71 bin km oldu aracim ve en ufak bir masraf cikarmadi bana bakim haricinde. Yakit tuketimini yazmak istemiyorum tartisma ortami olusmamasi icin.Kisitlamalardan sonra aynisinin dsg'lisini almak icin ilana koyacagim.
    200 bine Jetta mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tafo0911 -- 16 Mayıs 2021; 0:16:57 >

Orijinalden alıntı: FthGTI

Gorunen bir yerde boyle bir malzeme olmasi eksiklik sayilabilir, fakat gunumizde gorunmeyen yerlerde oyle parcalardan caliyorlar ki, inanilir gibi degil.

Evet hocam,ben de sözde kaliteli araç olarak lanse edilen jettada o eksikliğin olduğunu,

ama sözde kalitesiz olarak lanse edilen diğer rakiplerinde bu eksikliğin olmadığını söylemiştim zaten bir önceki mesajımda.

Bu arada siz dedikten sonra a3 sedanlara baktım, ama onlarda bagaj kaplaması mevcut, jettadaki gibi bir eksiklik gözükmüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Bagaj kapağı degil "BAGAJ" bagaj üstünde kaplama yok direkt sacları görünüyor ayrıca dandik yerli malı c segmentimsi arabaları bu kadar fazla övmesek mi artık

Jettada bırakın bagaj içi kaplamayı dediğim gibi bagaj kapağında bile kaplama yok,

demek istediğim zaten jettada bagaj kapağındaki kaplama yarım ve kollarda hiç yok oluşu ve corollada bagaj kapağında ve kollarında tam oluşu.

Orada bagaj KAPAĞI ndan bahsettiğimin anlaşılmış olmasını umuyordum ilk mesajımda jettadaki attığım fotoğrafdan dolayı 200 bine Jetta mı? ,

yoksa diğer türlü o dediğiniz bagaj kaplaması (yukarı kısımdan bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla, yoksa diğer her taraf kaplamalı corollada ve jettada) premium d ve e segmentinin bile bazılarında yok.

Ayrıca övme gibi bir durum yok ortada, ne ise onu söylüyorum hatta kanıt için fotoğraf da koyuyorum200 bine Jetta mı?  .

Bu arada o araçlara YERLİ MALI değil de YERLİ ÜRETİM ya da YERLİ MONTAJ dersek daha doğru olur, çünkü sonuçta o aracın birçok parçasının teknolojisi bize ait değil, sadece o parçalar ülkemizde birleştiriliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 16 Mayıs 2021; 1:23:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: blueSKYLINE

200 bin TL vereceğim aracın bagaj kapağı kaplamasının bu şekilde yarım olmasını istemezdim.

Bildiğiniz teneke sac apaçık ortada .

Bir de vag fanboyları bu aracı kaliteli ilan etmiş .

Beğenmedikleri ve teneke dedikleri (tabi bunlar hep fanboyluktan, yoksa her şey ortada) japon araçlarından,

corollada bagajın tamamen kaplaması e120 kasadan(ilk çıkış yılı 2002) beri standart, bagaj kapağı kollarının kaplaması ise e160 kasadan (ilk çıkış yılı 2013) beri standart.

Civicte ise bagajın tamamen kaplaması ve bagaj kapağı kollarının kaplaması fd6 kasadan (ilk çıkış yılı 2007) itibaren standart.

İlk üretim yılı 2011 olan o araca o paralar verilmez bence.

Ki 2011 yılında bile jettanın kullandığı o platform eski platformdu, golf 6 ile aynı platforma sahip.

Oysaki aynı vw grubunun ilk üretim yılı 2012 olan golf 7 modelinde yeni platform kullanılıyor.

Bence a7 kasa kodlu octavia alın platform olarak golf 7 ile aynı platformu kullanıyor.

Bahsettiğiniz jettanın sadece motoru vw grubunun yeni ürün gamında kullandığı teknolojiden, o da benzinli ve blue motion Technology olduğu için. Dizel olanı zaten yine eski teknoloji motor.

Bu arada bahsettiğiniz o jettanın iç multimedyası da eski teknoloji, yol bilgisayarı da eski teknoloji .

Yardımcı olabildiysem ne mutlu, iyi forumlar .

Keşke Corolla'nın motor kaputunun fotoğrafını da koysaydınız...

200 bine Jetta mı?

• Tesekkurler hocam Toyota'nın Türk malı olmadıgını öğrendim ben sabancınin saniyordum Bagaj üstü kaplama Bora da var jetta da büyük ihtimalle vardir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1.2 tsi için yüksek fiyat. ederi 180 dolayları. 2016-2017 50-60k kmli dsg 1.4 tsi bluemotionlar 200-210 bandında. kıl kuyruk değilseniz 190’a da bulabilirsiniz. bu bütçelerde araç baktığımdan jetta da listemde. oradan biliyorum. dsg düşündürüyor sadece.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: en1gma

0 km corolla varken motoru üretimden kalkmış torsiyonlu jettaya 200bin tl para vermek para nasıl heba edilir sözünün Türkçe çevirisidir kendini harcama

Jetta lar bağımsız süspansiyonlu. Eleştirmeden önce biraz bilgi edinin200 bine Jetta mı? 

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Keşke Corolla'nın motor kaputunun fotoğrafını da koysaydınız...

Alıntıları Göster

Motor kaputunun öyle olduğunun ben de farkındayım,

ama her gün açıp gördüğüm bir yerin kaplanmamış olması, çok nadiren açmak zorunda kaldığım bir bölümün (hele hele de toyotada sadece bakımdan bakıma açarsınız) kaplanmamış olmasına göre çok daha kötü bir durum, ben de tam olarak bu durumdan bahsettim. 200 bine Jetta mı?  .

• quote:

Tesekkurler hocam Toyota'nın Türk malı olmadıgını öğrendim ben sabancınin saniyordum Bagaj üstü kaplama Bora da var jetta da büyük ihtimalle vardir

Hocam adamlar önceden Toyota nın Türkiye distribütörü idi, o kadar. Yoksa Toyota hepimizin bildiği üzere japon menşeili bir firma.

Bagaj üstü kaplama jettada yok hocam, geçen bir ilandan gördüm , artık birçok firmada bunun gibi yerlerden çalıyorlar maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 16 Mayıs 2021; 11:33:34 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.