Şimdi Ara

200 bin tl ile yapılacak iş önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba mersinde yaşıyorum mevcut işyerimi kapatacağım yeni bir için fikirlerinizi bekliyorum 200 bin tl ile ne gibi kazançlı işler yapılabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam o işler için komisyoncular halinde dükkanın olması lazı bi dilkan 400 bin tl ve bahçeyi sezonluk mahsülünü alıyorsun yetişirken artık kısmetine ne çıktıysa. Bugün istanbulda mersin tantunisi yapılan bi yer açmayı düşündük bizimkilerle nasıl olur bilemiyorum.

• çok manyak paran varmış ben olsam naparım keyfime göre harcarım parayı çocugun yoksa tabi işte bir kaç gün amelelik marabalık yap dünyanın zevklerinin değerini öğren sonra zevkinin köküne kadar sömür sömürdükten sonra paranı harca zevkine harca kral gibi yaşa insanlara elini eteğini öptür me kula kulluk yaptırma sonra paran bitincede sözleşmli er ol şehit ol sonuc olarak dünyadada ahirettede fena bir yerde değilsin hem ilk başta maraba oldugun ıcın zevk/eziyet katsayın yüksek olur ama tabi kapitalist sistemin bir parçası olmus olursun sen bilirsin yada kitap yaz yazdıgın kitabla kapitalizmi çökert günde 2 dolara çalısan insanları kurtar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyeka

çok manyak paran varmış ben olsam naparım keyfime göre harcarım parayı çocugun yoksa tabi işte bir kaç gün amelelik marabalık yap dünyanın zevklerinin değerini öğren sonra zevkinin köküne kadar sömür sömürdükten sonra paranı harca zevkine harca kral gibi yaşa insanlara elini eteğini öptür me kula kulluk yaptırma sonra paran bitincede sözleşmli er ol şehit ol sonuc olarak dünyadada ahirettede fena bir yerde değilsin hem ilk başta maraba oldugun ıcın zevk/eziyet katsayın yüksek olur ama tabi kapitalist sistemin bir parçası olmus olursun sen bilirsin yada kitap yaz yazdıgın kitabla kapitalizmi çökert günde 2 dolara çalısan insanları kurtar

Yeri geldi amele olduk yeri geldi patron olduk kimseyi sömürmedik hakkıyla çalışıp kazandık şimdi ise önümde evlilik var nasipse yeni bi işyeri açıp rızkımızı arıyacaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: -MikoLFighter-

quote:

Orijinalden alıntı: iyeka

çok manyak paran varmış ben olsam naparım keyfime göre harcarım parayı çocugun yoksa tabi işte bir kaç gün amelelik marabalık yap dünyanın zevklerinin değerini öğren sonra zevkinin köküne kadar sömür sömürdükten sonra paranı harca zevkine harca kral gibi yaşa insanlara elini eteğini öptür me kula kulluk yaptırma sonra paran bitincede sözleşmli er ol şehit ol sonuc olarak dünyadada ahirettede fena bir yerde değilsin hem ilk başta maraba oldugun ıcın zevk/eziyet katsayın yüksek olur ama tabi kapitalist sistemin bir parçası olmus olursun sen bilirsin yada kitap yaz yazdıgın kitabla kapitalizmi çökert günde 2 dolara çalısan insanları kurtar

Yeri geldi amele olduk yeri geldi patron olduk kimseyi sömürmedik hakkıyla çalışıp kazandık şimdi ise önümde evlilik var nasipse yeni bi işyeri açıp rızkımızı arıyacaz.

Neyse bence o parayla bir araba kirala sonra onuda başkasına daha pahalıya kirala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyeka -- 11 Haziran 2016; 22:00:04 >

• isinizi neden kapatmayi dusunuyosunuz

piyasa diye birşeyden haberin yok mu hocam arabayı kiralayıp daha pahalıya kimseye kakalayamassın çünki arabanın piyasası neyse genelde her yerde o parayadır ve kimse kimseden daha pahalıya kiralamaz

Orijinalden alıntı: barsav12

piyasa diye birşeyden haberin yok mu hocam arabayı kiralayıp daha pahalıya kimseye kakalayamassın çünki arabanın piyasası neyse genelde her yerde o parayadır ve kimse kimseden daha pahalıya kiralamaz

pardon düşünmemişim ama belki başka bir şeyi kiralayıp daha pahalıya başkasına kiralayabilir mesela ev eşyası yada kazma kürek çünkü ben düşünüyorum ayda yılda bir lazım olan şeyleri kiralayıp başkasına kiralayabilir mesela yazar dükkanın kapısına kiralık kürek diye küreği yoktur adam küreği kiralamaya gelince gider başkasından alır ona kiralar yada olmadı diyelim bankadan kredi çeker 200 bin liranın faiziyle krediyi öder böyle bir gelir yapmaya çalısabilir
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.