Şimdi Ara

20 ytl altı kulaklık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • meraba arkadaşlar bu güne kadar sennheiser mx200 kullandım ama şimdi kolay kolay bulunmuyo hem biraz değişiklik olsun philipsin ve sony nin ucuz modelleri var ama dinlemeden anlaşılmıyo bişey mesela philips shs 3200 var hoş duruyo ama kullanan varsa yorumlarını yazarsa sevinirim

teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fani Madida -- 19 Ocak 2007; 10:02:39 >

• Sennheiser Mx200'den Philipsin 20 YTL altı kulaklığına geçmek
    Attan inip, eşşeğe binmek gibi birşey...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0! -- 19 Ocak 2007; 10:20:20 >
  • hocam o kadar mı iğrenç yaw gerçi geçen bi sony dinledim bune böyle artık bu kadar da iğrenç olmazki dedim ama bilmiyorum senn'de yok hiçbiyerde bu ara ankarada
  • quote:

Orjinalden alıntı: cosworth

hocam o kadar mı iğrenç yaw gerçi geçen bi sony dinledim bune böyle artık bu kadar da iğrenç olmazki dedim ama bilmiyorum senn'de yok hiçbiyerde bu ara ankarada

MX200 bozuldu mu anlamadım orasını?
    http://www.sanalmarketim.com/asp/show_stock.asp?product=SENNMX200
    Eternal Bilgisayar'da şu an ön siparişte ama gelmesi pek zaman almaz sanıyorum
    Sen uğra istersen Eternal Bilgisayar'a..

Eternal Bilgisayar Ltd. Şti. Selanik Cad. 82/33 (Showroom) Kızılay/ANKARA Tel: 0312 417 99 92 Fax: 0312 425 87 37
    http://www.sanalmarketim.com/asp/contact.asp

• evet parçalandı hatta sitede stokta var diyo gelmişse ben gidip alabilirim şimdi bir hafta falan önce yok demişlerdi ama
  • Şu an stokta gözüküyor. İstanbul'da olmama rağmen ben bir tane sipariş verdim İaudio U3'üm için
  • bende var sıfırından hiç bi farkı yok almak istersen link burada

http://forum.donanimhaber.com/m_11503125/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bi yer biliyorum philips ve sony nin modelleri mevcut 15 ile 10 arasında deişio fiyatlar
  • bende sipariş verdim mx 200 cok uygun bı fıyat ıstanbulda yok stoklarda mecbur ankaradan alıcaz.mx500 le karsılastırılanlar fark olmadıgını soyluyo ama db 125 mx500 modelınde neyse 114te yeter cowonu2 le anlasabılırler umarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: echo21

bende sipariş verdim mx 200 cok uygun bı fıyat ıstanbulda yok stoklarda mecbur ankaradan alıcaz.mx500 le karsılastırılanlar fark olmadıgını soyluyo ama db 125 mx500 modelınde neyse 114te yeter cowonu2 le anlasabılırler umarım

hocam güzel kulaklık endişen olmasın ama ilk aldığında beğenmiyebilirsin sonradan açılıyo sabret biraz..bende iriverin yanında almıştım dandik bişey zannediyodum ama sonra sonra gösteriyo kendini
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: echo21

bende sipariş verdim mx 200 cok uygun bı fıyat ıstanbulda yok stoklarda mecbur ankaradan alıcaz.mx500 le karsılastırılanlar fark olmadıgını soyluyo ama db 125 mx500 modelınde neyse 114te yeter cowonu2 le anlasabılırler umarım

hocam güzel kulaklık endişen olmasın ama ilk aldığında beğenmiyebilirsin sonradan açılıyo sabret biraz..bende iriverin yanında almıştım dandik bişey zannediyodum ama sonra sonra gösteriyo kendini

marka olarak işin ustası klasık modellerınden bırı Sennheiser nın forumuda okudum herkez memnun bakalım son seste çatlama yapmasın yeterli bana

• çatlama yapması mümkün değil en azından bende olmadı ama şöyle bişey varki son sesi az biraz.. kesin en ufak bi bozulma olmuyo
  • quote:

çatlama yapması mümkün değil en azından bende olmadı ama şöyle bişey varki son sesi az biraz.. kesin en ufak bi bozulma olmuyo

saol dostum merak ettım sımdıden ama ancak pazartesı elımde olur,fikrimi yazarım buraya denedikten sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

Sennheiser Mx200'den Philipsin 20 YTL altı kulaklığına geçmek
    Attan inip, eşşeğe binmek gibi birşey...

süper bir deyim olmuş..
  • kesinlikle philips ve sony sennheiser den daha iyi olamaz ama fiyat/performans a göre baya iyi seviyede kulaklıklarıda var.
  • mx 200 bugun elime ulaştı ilk izlenımım bas performansı olarak üretilmiş bi kulaklık sesin dok cıkması nedeniyle akustik sesler iyi alınmıyo açıkcası sesin 3d versiyonlarında başarılı değil 30dklık kulanımla tabi şimdi burn yapıyorum açıldıktan sonra performansının artıgı konusunda yorumlar-
  • 20 liraya kimse orjinal sony kulaklık satmaz. onlar sahtedir
  • Piyasayı biliyor musun ki böyle bir yorum yaptın? TeknoSA bile satar gayet orijinaldir; ama beş para etmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tech_türk

20 liraya kimse orjinal sony kulaklık satmaz. onlar sahtedir

kadıköy'de almayanı dövüyorlar desem..
  • JVC Ha-F51 bu güne kadar gördüğüm fiyat kalite oranı en yüksek olan kulaklık.Fiyatı 10 YTL civarı ve Sony'nin 30 YTL lik kulaklığından daha iyi ses veriyor.Ben kullanıyorum ve herkese tavsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.