Şimdi Ara

20 yıllık Digiturk aboneliğimizi sonlandırdık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. 2004 yılından beri abone olduğumuz Digiturk platformuna aboneligimizi sonlandırdık. Temel sebebleri;

1)merkezi bir konumda oturmama ve ciddi bi hava olayı olmamasına rağmen un ufak bir yağmur veya rüzgarda yayının kesilmesi. Digiturk u arayınca sorunu ustlenmeyip havanın normal şiddette yağmurlu olmasını bahane göstermesi ve ekip yollamak için her firsatta para koparmaya çalışması.

2) temel kanallari içeren paket kullanmamıza rağmen fiyatların uçması. Tek lüksümüz kayıt özellikli kutu. Bu sene itibariyle Avrupanin yıldızı paketi + HD kutu için 240 TL fiyat verdiler. Kapattiracagimizi duyunca 130 a kadar düştüler fakat kabul etmedik.

Neye geçtin derseniz zaten ailem izliyor genelde onlar da sadece temel ulusal kanalların bide kayıt özelligi istiyorlardı geçmiş programları görmek için. Ben de akıllı TV olmasi sebebiyle Tivibu go ya geçtim. Aylık 50 TL şimdilik memnunum. Yayın kesilmesi vs yok. Bunlar da saçma sapan fiyat cekerlerse başka firmaya geçerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bizde 20-21 yıllık üyeliği kapattık. Yüksek fiyat ve her yıl kurban pazarlığı gibi pazarlık yapmaktan bıktım.

Verebilecekleri fiyatı verseler ilk seferde uzatacağım her seferinde farklı teklif geliyordu. Yeter dedim artık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Onların da devri bitiyor az kaldı. İyi parsa topladılar akıllı kullanırlarsa ve tivibu go tarzı işlere güzel yatırımlar yaparlarsa ayakta kalırlar.

Hayatım boyunca hiçbir zaman paralı platformlara 1 kuruş vermedim.

20 yıllık müşteriyi kaybedecek kadar gözleri doymuş bir şirkettir Digiturk.

Dünyada beş kuruş değeri olmayan Türkiye liginin yayın hakları kendinde olmasa batacak bir şirkettir Digiturk.

Süper lig sayesinde milyonlarca müşterisi var.

Devri bitecek mi? Elbette bitecek ama ne zaman bilinmez. Şampiyonlar ligi ve Uefa kupası maç yayın haklarını nasıl tabii ve trt aldıysa elbete süper lig yayın haklarını da alacaktır. Devlet bu işe el koyacaktır.

İsterim, fakat bir ölümsüz dost isterim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Netflix Üyeliği 1 Yıllık
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.