Şimdi Ara

20 yıllık bir aşk ve ölüm :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • tam 20 yıl önce başladı her şey. bir sonbahar akşamydı onu görmüştüm .Acısı tatlısıyla çok şey yaşadık
    dün sabah. saat 12 :30'ta. hiç başlamamış gibi ama arkasında acı, gözyaşı ve kan bırakarak.hayatıma girdiği anda vazgeçilmezim olmuştu. onsuz tek bir gün dahi geçirmedim 20 yıl boyunca. inanması güç ama gerçek. hayatımın en tatlı anlarında da, en berbat anlarında da hep o vardı. sol yanımda.
    onbeşinci yılın ortalarında ilk kez sorun yaşadık. hatanın bende olduğunu, üstüne çok gittiğimi ve ona zarar verdiğimi o gün farkettim. o günden sonra ne kadar dikkatli olsam da artık kırılmalar başladı. yavaş yavaş eksilen parçaların sonunda görünürde hiçbir şey kalmadığı gibi kökten de çürümeye başlamıştı artık. ayrılık tek ve kesin çözüm olacaktı tüm korkularıma rağmen. artık ertelemeye zaman ve imkan olmadığını anladığımda bu ayrılığa göz yumdum.ve bugun dişimi çektirdim.Kurtuldum.çok zor dostlarBugun hala bekliyorum yenisi gelirmi yerine , acaba eskini onun yerini doldururmu diye.Hayat çok garip bugun öğrendim ki giden bir daha gelmiyor dostlar.
    o yuzden sahip olduklarımıza şükredelim.Kıymetini bilelim.

Giden gelmiyor.Gelsede eskisi gibi olmyor.

hayat bu acısıyla tatlısıyla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_zula -- 4 Ocak 2014; 21:39:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

tam 20 yıl önce başladı her şey. bir sonbahar akşamydı onu görmüştüm .Acısı tatlısıyla çok şey yaşadık
    dün sabah. saat 12 :30'ta. hiç başlamamış gibi ama arkasında acı, gözyaşı ve kan bırakarak.hayatıma girdiği anda vazgeçilmezim olmuştu. onsuz tek bir gün dahi geçirmedim 20 yıl boyunca. inanması güç ama gerçek. hayatımın en tatlı anlarında da, en berbat anlarında da hep o vardı. sol yanımda.
    onbeşinci yılın ortalarında ilk kez sorun yaşadık. hatanın bende olduğunu, üstüne çok gittiğimi ve ona zarar verdiğimi o gün farkettim. o günden sonra ne kadar dikkatli olsam da artık kırılmalar başladı. yavaş yavaş eksilen parçaların sonunda görünürde hiçbir şey kalmadığı gibi kökten de çürümeye başlamıştı artık. ayrılık tek ve kesin çözüm olacaktı tüm korkularıma rağmen. artık ertelemeye zaman ve imkan olmadığını anladığımda bu ayrılığa göz yumdum.ve bugun dişimi çektirdim.Kurtuldum.çok zor dostlarBugun hala bekliyorum yenisi gelirmi yerine , acaba eskini onun yerini doldururmu diye.Hayat çok garip bugun öğrendim ki giden bir daha gelmiyor dostlar.
    o yuzden sahip olduklarımıza şükredelim.Kıymetini bilelim.

Giden gelmiyor.Gelsede eskisi gibi olmyor.

hayat bu acısıyla tatlısıyla...

Ağlattın

• Kemal* kullanıcısına yanıt
    eywallah kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.