Şimdi Ara

20 yaşındayım kemiklerim eriyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: arghh

Hocam öncelikle Allah acil şifalar versin. Kemik erimesi hakkında fazla bir bilgim yok yanlız size İbrahim Saraçoğlu nun kürlerini önerebilirim. Ben birkaç kürünü denedim ve faydasını gördüm (Fıtık ve ülser için olanlarını özellikle. Ve kime tavsiye ettiysem işe yaradı)

Linkler aşağıda umarım şifasını bulursunuz.

https://www.youtube.com/watch?v=eiYU8D9pUEw

https://www.youtube.com/watch?v=YMw5Tb3Z9vY

ikiside aynı kür birinde hazırlanışı da var.

saygılar.

Teşekkürker hocam. Bu kürlere pek güvenmiyordum ama yorumunuzdan sonra deneyeceğim inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İbrahim Saraçoğlu nu uzun zamandır takip ediyorum. Kendisi de her fırsatta kendisinin doktor olmadığını (Kimyagerdir) Doktorun verdiği ilaçların (tedavinin) kesilmemesi gerektiğini söyler zaten. Siz yine tedavinize devam edin ekstradan onun söylediğini de yaparsanız faydasını göreceğinize inanıyorum. Bende ağır kaldırmaktan dolayı bel ağrısı olmuştu. Sağ bacağıma vuran şiddetli bir ağrıydı. Fıtık kürünü yaptım (söylediği şekilde ve sürede) tamamen geçti. Annem de de aynı şekilde boyun ve bel fıtığı vardı. Adım atamaz hale gelmişti , onunki de geçti. Şu an Annem için Ülser kürünü yapıyoruz. Daha ilk gün ağrı falan kalmadı. Ben (Biz) faydasını gördüm. İnşallah size de faydası olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arghh

İbrahim Saraçoğlu nu uzun zamandır takip ediyorum. Kendisi de her fırsatta kendisinin doktor olmadığını (Kimyagerdir) Doktorun verdiği ilaçların (tedavinin) kesilmemesi gerektiğini söyler zaten. Siz yine tedavinize devam edin ekstradan onun söylediğini de yaparsanız faydasını göreceğinize inanıyorum. Bende ağır kaldırmaktan dolayı bel ağrısı olmuştu. Sağ bacağıma vuran şiddetli bir ağrıydı. Fıtık kürünü yaptım (söylediği şekilde ve sürede) tamamen geçti. Annem de de aynı şekilde boyun ve bel fıtığı vardı. Adım atamaz hale gelmişti , onunki de geçti. Şu an Annem için Ülser kürünü yapıyoruz. Daha ilk gün ağrı falan kalmadı. Ben (Biz) faydasını gördüm. İnşallah size de faydası olur.

Allah razı olsun hocam sağ olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.