arkdaşlar 20 yaşındayım 1. sınıfım 2ye geçicem 1 sene mezuna kaldım + 1 sene hazırlık okudum özel okulda okuyorum sizce bu profilde bir insan aptal mıdır ne düşünüyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
20 yaşında henüz 1. sınıf olan insan aptal mıdır?

-
-
1 ay sonra 21 e giricem,daha üniye başlamadım bu sene de kitap yüzü açmadım doğru dürüst.Öyle giricem sinava bana ne denir
-
kırmızı şortli
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB801 ay sonra 21 e giricem,daha üniye başlamadım bu sene de kitap yüzü açmadım doğru dürüst.Öyle giricem sinava bana ne denir
hocam seni geçen sene tyt ayt forumundan hatırlıyorum da sanki netlerin iyiydi
-
En son Haziran da gerçek sınava girdim sonra da deneme falan çözmedim,bakalım artık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80En son Haziran da gerçek sınava girdim sonra da deneme falan çözmedim,bakalım artık
anladım hocam umarım iyi sonuç alırsınız
-
Eyvallah hocam
-
22 yaşındayım daha hala üniversiteyi kazanamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende aynı durumdayım bence zekayla alakası yok zamanında çalışmadık cezasını çekiyoruz şimdi
yemin ederim böyle olsun istemezdim
bende istemezdim şu teog sistemi hayatımı mahvetti benimde o yıl öyle saçma bir sistem gelmeseydi hayatım daha farklı olabilirdi
30 da mezun olsam şükredeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2yemin ederim böyle olsun istemezdim
çoğu kişi zaten hazırlığı atlamıyor ki ? mezuna kalmak da gayet normal birşey
ha 2 sini birden yapmasaydın iyiydi ama yapcak bir şey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAYAT BİTTİİ -- 7 Mayıs 2021; 21:11:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: HAYAT BİTTİİçoğu kişi zaten hazırlığı atlamıyor ki ? mezuna kalmak da gayet normal birşey
ha 2 sini birden yapmasaydın iyiydi ama yapcak bir şey yok.
Alıntıları Gösterkafam basmadı o zamanlar çok pişmanım
şimdiki aklım olsa türkçe bölüm yazardım
1 sene hazırlık okudum 1 sene sınıfta kaldım. mühendisliği 5 senede bitirdim. 2011 de mezun oldum evimde var arabamda. ona göre kendin karar ver.
-
20 yaşında 1. sınıf olan insan aptal değildir ama böyle düşünen aptal olabilir. 1 sene geç olsun iyi olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2kafam basmadı o zamanlar çok pişmanım
şimdiki aklım olsa türkçe bölüm yazardım
Alıntıları Gösterolan oldu artık. 1 sene fazla yaşayıp açığı kapatırsın.
-
Ne alaka? 30'da bile başlayan ve mezun olan vardır. Rahat ol.
4 senede bitirenler keşke uzatsaydım diyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X