Şimdi Ara

20 m2 salona hangi stereo amfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

20 m2 salonum için radyolu stereo amfi almak istiyorum. ağırlıklı olarak türk müziği dinlerim.konu ile ilgili bazı arkadaşlarla görüştüm.sağolsunlar bayağı bir bilgi verdiler.son olarak sormak istediğim, aşağıdaki ürünlerden hangisini seçmem gerekir acaba.fiyatlar bir birine yakın.

onkyo tx 8511 veya 8522
    Teac AG-790A
    Harmon Kardon HK3480

Bu fiyat aralığında başka marka önerisi olan arkadaşlarında fikirlerini öğrenmek isterim.Yanlış hatırlamıyoram teknika arkadaş teac lar hakkında bana bilgi verebilir.

Şimdiden teşekkürler.

• harman / kardon veya onkyo

teac hakkında fazla bir bilgim yok benim...dış görünüşlerinide hiç beğenmem zaten
  • Harman Kardon güzel.
  • Hala stokta varsa Rega Brio 2000 uygun fiyatlı bir alternatif olabilir (230 Sterlin). Yeni modeli olan Rega Brio3 390 Sterlin. Sizin dinlediğiniz müziğin ve kullandığınız diğer bileşenlerin karakterine uyarmı bilemem ama kullananlar memnun. Bütçeyi biraz zorlarsanız bu ara 2.el piyasasında lambalı PrimaLuna 2 var . Fiyatı 1.250 YTL. Kolay gelsin.
  • Brio 2000 stokta yok. Sanırım 8522 alacağım. Yurt dışı sitelerinde de iyi şeyler okudum. Tşk.
  • naptın aldın mı hocam gerçi harman iidr yüzünü kara çıkartmaz ama yorumları ve resimlerini bekliyoruz
  • Maalesef henüz alamadım. Babam için bayağı bir ameliyat masrafı yaptık. O nedenle şimdilik projeyi rafa kaldırmak zorundayım. Ama genel tavsiye nedeni ile son bir dinleme yapıp bir müddet sonra inşallah 8522 alacağım.

Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: zart

naptın aldın mı hocam gerçi harman iidr yüzünü kara çıkartmaz ama yorumları ve resimlerini bekliyoruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok geçmiş olsun hocam...umarım bir an önce iyileşir babanız...amfi içinde acele etmeyin sağlık olduktan sonra herşey yapılır

tekrar geçmiş olsun
    saygılarımla
  • Çok teşekkür ederim. Allah herkese öncelikle sağlık versin. Proje ertelendi ama burayı takibe devam ediyoruz her zaman.

Tekrar teşekkürler.
    Saygılar.

quote:

Orjinalden alıntı: zart

çok geçmiş olsun hocam...umarım bir an önce iyileşir babanız...amfi içinde acele etmeyin sağlık olduktan sonra herşey yapılır

tekrar geçmiş olsun
    saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.