Şimdi Ara

20 lvl nuker hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar benim 20 lvl full int blade cim var şu ana kadar full int gittim 1447 mp 655 de hp var statlarda şöle 42 str hiç vermedim :D 99 da int sizce artık napıyım kaça kadar str gidim yoksa int mi devam ediyim

• full int devamm.... swrd aL eLine ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

full int devamm.... swrd aL eLine ...

çok az hp olmazmı ayrıca elimde +3 sos blade var ondan
  • Full int gitceksin nuker olmak istiyorsan +3 sos blade olsa nolcak lwl 24 de nasıl olsa mecbur değiştircen
  • blade deil sword kullan daha çok vurursun full int gitmeye devam et ayrıca full int gidiosun hp çok az sana tavsiyem heuksal skilini aç en altındaki pasif skili add ve up yap hpin 210 falan artar 855 olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: d@ngerusly

Full int gitceksin nuker olmak istiyorsan +3 sos blade olsa nolcak lwl 24 de nasıl olsa mecbur değiştircen

Arkandayım kardeşim

quote:

blade deil sword kullan daha çok vurursun full int gitmeye devam et ayrıca full int gidiosun hp çok az sana tavsiyem heuksal skilini aç en altındaki pasif skili add ve up yap hpin 210 falan artar 855 olur

YanLış ,

silahın mag. atack ına bak ... hangisi fazlaysa onu kullan blade yada sword farketmez . . .

• heuksal git 80 olunca fire 80 light 80 cold 68 heuksal 72
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

heuksal git 80 olunca fire 80 light 80 cold 68 heuksal 72

nuker im blade ciyim diom
  • bi tavsiyede ben verim

canavarın türüne göre kıyafet giy magical atak yapıyosa garment fiziksel atak yapıyosa armor

yoksa cok cekersin:(
  • 1. nuker blade kullanmaz
    2. heuksal açabilirsin skill silme görewi war kalp toplıcaksın hem heuksal skillerinde hp arttırma war.Simdi diceksin sword un yanında shield war biri bana mesela 100 wuruoswa shield takınca 80 wurcak.Ama spearla ona tek bile cekebilirsin hem 100 wursada senin hp daha çok olcak çünkü heuksaldaki skilli açık olduğu için.Yani dediğimi yap heuksal
    quote:

Orjinalden alıntı: ForEverAsasin

quote:

Orjinalden alıntı: küçük JoeY

heuksal git 80 olunca fire 80 light 80 cold 68 heuksal 72

nuker im blade ciyim diom

• Merhaba arkadaşım.

Öncelikle o kadar yorum var ki kaf.an karıştı farkındayım.

Şimdi;

*Örneğin 24 Lv bir blade ile 24 Lv sword'u karşılaştıralım. İkisininde %leri aynı olsun. %0 olsun 2 side. (Hani Mag Attack, Phy Attack satırlarının en solunda % değerleri var. Aynı yüzdelerde Sword, Blade'den daha fazla Magical Attack'a sahiptir. Bu yüzdzen bir Full INT char sword kullanmalıdır. Fakat; örnek veriyorum yine, senin 16 level sos blade+3'ün var. Bu silahın Mag ATTACK değeri, normalde NPC'den alıp kullanacağın 16 Lv sworddan daha yüksek. O zaman tabi ki sos blade'i kullanırsın.

*Yani nukersan senin için en iyi silah mag attack'ı en yüksek olandır. 30'dan sonra bu felsefeyle git

Zaten blade'in PHY üstünlüğü var sworda karşı.

*Ayrıca 30 levele kadar nuker değildir bir full INT Bow da tercih edebilir sonuçta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beni7Bitirdi_ -- 26 Haziran 2007; 18:47:00 >

• peki glavie ciye döniyimmi ?
  • 20 lvl Nuker mi olurmuş?

ne oynuyon sen?

KSRO?FOS?USRO*?

*USRO=UYDURUK SRO
  • quote:

Orjinalden alıntı: ForEverAsasin

peki glavie ciye döniyimmi ?

Sen bilirsin

Ama bak dediğim şey burada da geçerli

STR | INT
    -Blade -Sword
    -Glavie -Spear

Yani Spear'a döneceksin dönersen.
  • o zman yeni char açıyımmı spear olsamda yüzde 80 puan alabilrim yeni başlarım hem full str hem glavie ?
  • Bak sen nuker olmak istiyor musun?Evetse karakterin şu anda sorunsuz 70'e kadar sakın str verme.70'ten sonra da 7'ye 1'e melez karaktere dönsemmi diğe uzun uzun düşün.
    Yok nuker olmak istemiyorsan niye 20'ye kadar kastın.
    Hiç Weapon ailesinden skill vermediysen şu anda 2 int(Spear,Sword) ve 1 denge(Bow(Önerilmez)) silah seçimini yapabilrisin.
    Yok eğer bicheona verdiysen full int sword nuker olarak kasmaya devam edebilrsin.
  • ya glavie dah sağlam diyorlar glavie daha çok istiyorum :D
  • O zaman FULL STR vermeliydin...
  • ben yeni char açıp kasarımda sizce hangisi daha güzel olur?
  • en ıyı blade kımse karsında duramaz en saglam cardır bazıları glavıe daha saglam der ama halt etmısler kasması zor ama cok zevklı combolar felan yatır batır skıllerı 80 lw de önunde kımse duramaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.