https://www.pttavm.com/tmo-aycicek-yagi-pet-5-lt-x-4-adet-p-191347495?waw_keyword=Tmo < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
20 litre TMO yağ 540 TL

-
-
enpara ile aldım geçen ayda aynı fiyat idi ama kargoyu 30dan 45 tlye çıkarmışlar şimdi,2 paket yani 8 adet almıştım 1140 tlye ve enpara ile 6 taksit yapmıştım şimdi 30 tl fark ile yine alınır çünkü kasaba gibi bir yere aileme yolladım ptt kapıya kadar teslim ediyor alınır..
-
46 tl kargo ücreti var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kargo ücreti ne alaka ya
-
aynı şekilde hepsiburada, trendyol, n11 de satsa satış rekoru kırar günde 10000den fazla sipariş alır eminim...
-
ülkenin haline bak,yağ peşine düşmüşler... 80 öncesinden beter olduk.
-
kargo da problem, eksik ürün vs sorunu yaşarsanız karşınızda muhatabınız yok haberiniz olsun, hiçbir şekilde ne epttavm nede tmo ilgileniyor
-
“TMO” satıcısı orijinal hali..
“Toprak Mahsulleri Ofisi” satıcısını ilk kez görüyorum. Çakma hesap olabilir mi?
Kendi sitesi buraya yönlendirme yapıyor :
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Daha önce 5 litrelik olanından aldım. sorun olmadı. Biraz geç gelmişti sadece.
Yağı bu şekilde almamızda emeği geçen muhalefeti, iktidarı hep beraber tüm siyasetçileri başta olmak üzere; sokaktaki dayılar olsun, köydeki amcalar olsun kim olursa olsun tüm emeği geçenlerin gözlerinden öpüyorum.
Allah hepsini ıslah etsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 21 Temmuz 2022; 22:28:19 >
En Beğenilen Yanıtlar

ülkenin haline bak,yağ peşine düşmüşler... 80 öncesinden beter olduk. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X