Şimdi Ara

20 litre TMO yağ 540 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.pttavm.com/tmo-aycicek-yagi-pet-5-lt-x-4-adet-p-191347495?waw_keyword=Tmo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• enpara ile aldım geçen ayda aynı fiyat idi ama kargoyu 30dan 45 tlye çıkarmışlar şimdi,2 paket yani 8 adet almıştım 1140 tlye ve enpara ile 6 taksit yapmıştım şimdi 30 tl fark ile yine alınır çünkü kasaba gibi bir yere aileme yolladım ptt kapıya kadar teslim ediyor alınır..

• 46 tl kargo ücreti var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo ücreti ne alaka ya

• aynı şekilde hepsiburada, trendyol, n11 de satsa satış rekoru kırar günde 10000den fazla sipariş alır eminim...

• ülkenin haline bak,yağ peşine düşmüşler... 80 öncesinden beter olduk.

• kargo da problem, eksik ürün vs sorunu yaşarsanız karşınızda muhatabınız yok haberiniz olsun, hiçbir şekilde ne epttavm nede tmo ilgileniyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 LT YUDUM YAĞ 18 TL YANMIYOR..
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • “TMO” satıcısı orijinal hali..

“Toprak Mahsulleri Ofisi” satıcısını ilk kez görüyorum. Çakma hesap olabilir mi?

Kendi sitesi buraya yönlendirme yapıyor :

www.pttavm.com
    TMO - PttAVM.com
    https://www.pttavm.com/magaza/tmotmo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Daha önce 5 litrelik olanından aldım. sorun olmadı. Biraz geç gelmişti sadece.

Yağı bu şekilde almamızda emeği geçen muhalefeti, iktidarı hep beraber tüm siyasetçileri başta olmak üzere; sokaktaki dayılar olsun, köydeki amcalar olsun kim olursa olsun tüm emeği geçenlerin gözlerinden öpüyorum.

Allah hepsini ıslah etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcake± -- 21 Temmuz 2022; 22:28:19 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.