Şimdi Ara

20 level sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyuna yeni başladım sayılır
    Arkadaşlar oyuna yeni başladım sayılır 108 tane maç attım, ancak hala oyun içi levelim 15 bu level 20 olmadan dereceli atamıyorum. Hızlı bir şekilde nasıl 20 level olabilirim ?



  • hızlı bir şekilde oynayarak
  • Kupaları kazanman lazım ama kolay değiller.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna yeni başlamıissın ne yapacaksın dereceli maçı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: youssouf1995

    Oyuna yeni başlamıissın ne yapacaksın dereceli maçı

    şuana kadar 126 maç attım artık dereceli maç için uğraşmam gerektiğini düşünüyorum böyle çok sıkıcı geliyor bazen karşıma 700 maçlık adamlar geliyor oyunun karşıma çıkardığı adamlar çok güçlü oluyor dereceli girersem hepsi benim seviyemde olacak diye düşünüyorum.
  • Doğru düşünmüyorsun.

    700 maç fazla bir maç sayısı değil. Unranked da oynasan ranked seviyesine göre adam gelir zaten. Öyle ranked oynayınca bir anda oyun güzelleşiyor, herkes şahane oynuyor olayı yok. Unranked'da 2k ortalama takımınız oluyorsa ranked'ta da benzer olacaktır.

    126 maç hiçbir şey. Her rolden iyi oynayabildiğin en az 2 hero olmadıktan sonra ve her heroyu da bilmedikten sonra ranked düşünmemelisin. Bu yüzden forumlarda görüyoruz, 2k açılıp 1 yılda 2,5k olan ve orada kalanları. Unranked oynamanın tek ve çok büyük bir sıkıntısı var, o da salak oyunculara denk gelme olasılığın çok daha fazla. Adamlar ciddi oynamıyor, çünkü "it is unranked man relax". Gerçek salaklar ranked'da da kaybetmek için elinden geleni yapıyor, çünkü "it is just a game man relax". Ama unranked oynadıkça kalibrasyonun daha yüksek olur. 3,5k açarak yükselmek varken 2k açarak uğraşmayı tercih etmemelisin.

    Yabancı forumlara bak, bu konuda çoğu oyuncu "Hesabım müsait olur olmaz ranked oynadığım için pişmanım" der. Oyunu bilmeyenler hariç. Zaten hesabı müsait olduğunda ilk fırsatta 3,5k açabilen adamın unranked oynamasına gerek yok.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.