Şimdi Ara

silinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZemberekKuşu -- 14 Nisan 2025; 22:29:30 >

• up up up
  • Arkadaşım 15 dakika bisiklet çevirmekle 200 250 kalori abartı olmuş. Ben günde 2 saat bisiklet sürüyorum ki senin demenle ben günde sadece bisiklet kullanarak 2000 kalori yakmış oluyorum. Keşke herşey kondisyon bisikletlerindeki elektronik kalori ölçer gibi olsaydı hergün tripple whopper yerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Colibri. -- 8 Temmuz 2013; 19:06:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Colibri. kullanıcısına yanıt
    hocam sorun şurda nabiz ile alakali tempoyu yüksek tutmak lazim bana göre ki benim whopper yediğimde oluyor
  • Ben vg yapmıyorum. 56 günde 14 kilo (4 günde 1 kilo ortalama) verdim. Yeme içmeyi ayarlamışsındır zaten. Her gün yarım saat 4-5 km yürüyüş yapıyorum. (Aralarda koşu ile nabız yükseltiyorum.) 25-30 dakika parklardaki bacakları çalıştıracak aletlerden kullanıyorum. Öğle yemeğinden 2-3 saat sonra Insanity programını yapıyorum. Eğer zaman kalırsa akşam yarım saat yürüyüş sonra üstüne yarım saat basketbol. Amacım sırf kilo vermek olduğu için verim alıyorum ben. Sen biraz da vücut hareketleri çalıştığın için az olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Almeha42

Ben vg yapmıyorum. 56 günde 14 kilo (4 günde 1 kilo ortalama) verdim. Yeme içmeyi ayarlamışsındır zaten. Her gün yarım saat 4-5 km yürüyüş yapıyorum. (Aralarda koşu ile nabız yükseltiyorum.) 25-30 dakika parklardaki bacakları çalıştıracak aletlerden kullanıyorum. Öğle yemeğinden 2-3 saat sonra Insanity programını yapıyorum. Eğer zaman kalırsa akşam yarım saat yürüyüş sonra üstüne yarım saat basketbol. Amacım sırf kilo vermek olduğu için verim alıyorum ben. Sen biraz da vücut hareketleri çalıştığın için az olabilir.

maşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNSİN
    6 yıl önce açıldı
    . SİLİNSİN
    5 yıl önce açıldı
    SİLİNSİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.