Şimdi Ara

20 bin civarı temiz Kia Magentis almak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
4
Favori
10.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu aralar fazla para vermeden ve çok eski modele kaçmadan geniş bir araç alıp almama arasında gidip geliyorum.20 bin tl civarı bütçeyi zorlamadan ne alırım diye bakarken Kia Magentisleri gördüm.70-80 bin km de çok temiz görünen 2005 model otomatik lpgli Magentisler mevcut ve araçlarda yok yok.Araştırıyım dedim bu araçlarla ilgili test veya yoruma da rastlamadım.Kullanan ya da kullanan tanıdığı olan varsa nedir ne değildir, bakım fiyatları parça fiyatları bulunabilirliği, sürüş konforu gibi konularda yardımcı olursa, hem kendi adıma faydası olur hem de benim gibi düşünen ama araç hakkında bilgiye ulaşamayan arkadaşlar faydalanır diye düşündüm.Şimdiden teşekkürler...

• magentis yapı ve mekanik olarak hyundai sonata ile platform kardeşi bu nedenle parça problemi yaşamazsınız ayrıca parçası (örnek olark baskı balata yaklaşık 150-200 arası) pahalı değildir.yol tutuşu ve konforu çok iyidir.160-170 ile diğer araçların 110 ile girmediği virajlara girer çıkarsınız. tiptronik olamlarda deri döşeme v.b. artılar var. abs asr v.b. güvenlik donanımları var.ortalama sürüşlerde (100-120km) şehir dışı yakıtı yaklaşık 9lt gibi lpg ile.süratli kullanımlarda 11lt olabiliyor.farlar xenon.özellikle lastik ebadı 60 yanak olduğu için lastiği bu segmentde yer alan diğer araçlar gibi uçuk fiyatlı değil.markaya göre 400 den başlayarak 4 lastik alınabiliyor.direksiyon biraz hissiz ancak sorun yaratmıyor.fren mesafesi kabul edilebilir sınırlarda panik yaşatmıyor.süspansiyon çok iyi darbeleri içeri almıyor kasislerde veya yoldaki dalgalanmalarda söz dinliyor araç ne önden ne arkadan kesinlikle yoldan kopmuyor.uzun çukur kasislerde salınmları hissediyorsun ama aşırı rahatsız etmiyor.Otomatik şanzımanı klasik tip bu nedenle yokuşta kaydırmıyor (çok dik olmadıkça) geçişler sarsıntısız . bu tarih itibariyle 19000 ile 21500 arası fiyatlarda alınması mantıklı ancak daha yüksek fiyatlarda zarar edilebilir.olumsuzluğu bilinir olmaması , yüksek kasko bedeli , yıllık vergisi.şimdilik aklıma gelenler bunlar umarım yardımcı olur.

• Eskisini bilmem de yenisi çakma duruyor alınmaz.

Aradaki 7 farkı bulun.
  • hyundai sonata daha mantıklı bence eski megantis çok tipsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi07

yol tutuşu ve konforu çok iyidir.160-170 ile diğer araçların 110 ile girmediği virajlara girer çıkarsınız.

Diğer araçlar dediğiniz renault 9, doğan, vosvos falan herhalde.
    Çünkü günümüz araçlarında aynı sınıftaki benzer fiyatlardaki rakipler arasında bu kadar farklar kalmamıştır.
    Bir alt ve üst sınıf aralarında bile böyle farklar kalmadığını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sye88

Eskisini bilmem de yenisi çakma duruyor alınmaz.

Aradaki 7 farkı bulun.

afedersiniz ama burada taklitçilik söz konusu ise bunu yapan kia magentis değil de;VW passat'tır çünkü magentis'in bu modelleri güncel passat'tan eski bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 10 Haziran 2011; 15:51:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza_007

quote:

Aradaki 7 farkı bulun.

afedersiniz ama burada taklitçilik söz konusu ise bunu yapan kia magentis değil de;VW passat'tır çünkü magentis'in bu modelleri güncel passat'tan eski bir araç

+1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aradaki 7 farkı bulun.

epic fail
  • O fotoğraftaki ikinci nesil Magentis. Passat B7 ise dalga geçtiğiniz Magentis'ten 5 yıl sonra çıktı. Hangisi çakma bilemedim şimdi, ben susayım da 2005 model Magentis konuşsun:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boz Yele -- 10 Haziran 2011; 16:39:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AykutEsk

quote:

quote:

Aradaki 7 farkı bulun.

+1

Al işte çok bilmiş vosvoscu kendi kazdığı kuyuya kendisi düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoMMaNDeRCX -- 10 Haziran 2011; 16:51:58 >

• quote:

quote:

Aradaki 7 farkı bulun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZSARA

quote:

quote:

Aradaki 7 farkı bulun.

Forumda ne kadar vosvoscu olduğu bariz, aynı epic faili kiacı yapsaydı şimdiye bu konu 3-4 sayfa olmuştu

• 160, 170 viraja girmek?!?

quote:

Orijinalden alıntı: bal974

quote:

Orijinalden alıntı: acemi07

yol tutuşu ve konforu çok iyidir.160-170 ile diğer araçların 110 ile girmediği virajlara girer çıkarsınız.

Diğer araçlar dediğiniz renault 9, doğan, vosvos falan herhalde.
    Çünkü günümüz araçlarında aynı sınıftaki benzer fiyatlardaki rakipler arasında bu kadar farklar kalmamıştır.
    Bir alt ve üst sınıf aralarında bile böyle farklar kalmadığını düşünüyorum.
  • 160 170 viraja 2011 mercedes e 200 s500 vs. giremezsiniz. yani ben olsam girmezdim
  • kusura bakmayın konu benim yüzümden rota değiştirmiş magentis genel anlamda fena sayılmaz c segmenti bir araçtan kesinlikle iyidir köre araçları da japon araçları gibi sorunsuz ama ses yalıtımı iç aksam kalitesi ortalama seviyelerdedir. Crdi zaten taksici esnafının da sevdiği bir motor bir de şunu belirteyim magentis; forumdaki @son sahibi olursun arkadaşımızın söylediği araçlar katogorisine dahil bir araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

quote:

quote:

Aradaki 7 farkı bulun.

+1

Vurmayın lan öldü!

• Parasına göre güzel araba neden düşünülmesin 20 bine 2005 model D sınıfı araba tabiki güzel.
  • Passat kopya çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

quote:

quote:

Aradaki 7 farkı bulun.

+1

güzel kapak olmuş

• 2002 model ( Mitsubishi motorlu ) magentisim var. sahane arac.

2005 sonu ikinci serisi cikti, sonatayla alakasi yok. genelde olumsus
    haberler duymadim.Üzerinde kia motoru var.
    alsan üzülmesin.
    kolay gelsin
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.