Şimdi Ara

20 bin civarı araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlk arabam olacak o yüzden aşırı bir fiyat çıkmak istemiyorum. Muhtemelen 3-5 sene kullanacağım. İdare etse yeter. En fazla 21-22'ye çıkabilirim. Birde ne yalan söyleyeyim görüntüsünü önemsiyorum.

Aklımda Peugeot 206 var. Genelde bu fiyata bunu öneriyorlar. Sizler ne diyorsunuz? Az yakması da önemli.

Edit = Görüntü olarak Fiat Punto'lar hoşuma gidiyor 21-22 civarlarına ilanlar var. Bu modele ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 30 Temmuz 2016; 16:59:17 >

• benzer şartlarda ben de araç bakıyorum hocam ama karar vermek zor kalbim swift colt diyo ama mantığım punto getz diyo.. muhtemelen bu hafta sonu punto alıp geçicem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: toshiba27

benzer şartlarda ben de araç bakıyorum hocam ama karar vermek zor kalbim swift colt diyo ama mantığım punto getz diyo.. muhtemelen bu hafta sonu punto alıp geçicem..

Hiç sorma hocam . Ben ehliyeti alayım arabayı araştırıp buluruz kolay diyordum. Fakat asıl mesela arabayı seçmekteymiş. Her kafadan bir ses çıkıyor. Bana da şuan Punto mantıklı geliyor. Hemen de acele edip almak istemiyorum iyice araştırmak lazım. Bir de fiyat kısıtlaması var tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 31 Temmuz 2016; 23:20:49 >
  • japonlara bakıyo musun hiç
  • Mondeo ve laguna bakmalisin uzun sure gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: toshiba27

japonlara bakıyo musun hiç

Hiç farketmez benim için hepsine bakıyorum ama karar veremedim.

• Sakın getz alma, piyasası yok onu geçtim kibrit kutusu gibi araba. Yolda zıplayarak gidiyor, canını seven uzak durmalı. Dayımda vardı zar zor sattım kurtuldum. 2 gün kullanmaya dayanamadım, yolda Allaha emanet gidiyor. Punto getzden 2 gömlek üstün araç. O paraya temizini bulabilecek misin ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    300 Bin TL Araç Önerisi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Sakın getz alma, piyasası yok onu geçtim kibrit kutusu gibi araba. Yolda zıplayarak gidiyor, canını seven uzak durmalı. Dayımda vardı zar zor sattım kurtuldum. 2 gün kullanmaya dayanamadım, yolda Allaha emanet gidiyor. Punto getzden 2 gömlek üstün araç. O paraya temizini bulabilecek misin ?

2009 model Getz'imizi kaç yıldır sorunsuz ve masrafsız kullanıyoruz ve satmak istesek alıcısı bile var. Hızlanışı gayet seri ve sektirmiyor.

• Ben sorunlu araba yazmadım ? Kibrit kutusu gibi araba, canını seven uzak dursun dedim.

Bence alıcısı hazırken satın daha güvenli bir şey alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

Ben sorunlu araba yazmadım ? Kibrit kutusu gibi araba, canını seven uzak dursun dedim.

Bence alıcısı hazırken satın daha güvenli bir şey alın.

B sınıfı araba ne bekliyorsunuz hepsi metal yığını 2015 Polo alsak arkadan kamyon girse ne değişir ki

• Ne ilgisi var benim yazdığımla, sınıfıyla kamyonla poloyla. getz hayatımda bindiğim en kibrit kutusu araba, yola oturmuyor bir türlü, can güvenliği bu yüzden yok, kamyona passatla girsende kurtulamazsın.
  • Yukarı
    Hala arıyorum

• yukarıdaki iki arkadaş atışmışlar azcık yalnız punto le karılaştırılmalı getz. kamyonla vs değil.

ve naçizane görüşüm; punto getzden kat kat üstün bir araçtır. İkisini de kullamış biri olarak söylüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.