Şimdi Ara

20 aralık bim fındık, fıstık indirimleri. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
3
Favori
18.447
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çerez konusu açılmışken A101'de satılan Çerezya marka ceviz içine dikkat edin aman aman ucuz diye aldık son kullanma tarihine baya baya zaman olduğu halde evde gelince şok olduk, kapalı paket ceviz içi bildiğin kurtlu böcekli çıktı evden tekrar mağazaya gitmeye üşenmesem atardım kafalarına dikkat !!! ucuz diye herşeye atlamamak lazım
  • Nutella alsak böyle kaşık kaşık yesek nasıl olur?Cidden daha önce yemedim,hani tatlı niyetine .Artık hemen hemen bütün abur cubur ların içinde glikoz şurubu var bu yüzden almıyorum.Nutella iyi diyorlar ama bilemedim.?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antep fıstığının kilosu 10 dolar gayet sıcak bence

• Bimin çerezleri genel olarak kalitesiz. Bir tek leblebisi fena değil.
    Ya iyi bir kaynak bulmalı he taze aflatoksinsiz hem de lezzetli
    yada Tadım ve Peyman devam. Tadım 'ın yer fıstığı lezzet ötesi, tarihlerine bakıyorum hep son 1 ay içinde üretim, adamlar perakendede sürekli taze ürün sunmak konusunda iddialı anladığım kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Heinz set iyi ancak sabah gidip küçük esnaf hepsini topluyor.

Geçenlerde benzer olayı gördüm
    Adam bim çalışanına "başka muz en erken ne zaman gelecek" diye sordu.
    3 gün sonra olduğunu öğrenince 15 kiloya yakın muz aldı ve hepsi bitti öyle indirim de yoktu. Çıkarken gördüm adam bimin önüne meyve arabası çekmiş(yıllardır aynı yerde) mandalina muz satıyor poşetler altta duruyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklı olan bimden fındık fıstık almaz. koyarsın üzerine 5 tl/kg daha en babasıni alirsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirimin i si yok resmen. yav arkadaş 5500 mağazan var, şu fiyat avantajını az da müşterinle paylaş be! resmen dabıl dabıl çöp!
    yine yapıyorsa az çok a101 birşeyler yapıyor.
  • Bim'in ve a101'in kuruyemişleri beğenmiyorum, kaç yıldır da almışlığım yok zaten. Şok'unkiler genellike iyi, çiğ fındık ve çiğ badem içi favorim.
  • O a101in markasiydi.çerezya galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defrecmantasyon -- 6 Aralık 2016; 6:26:34 >
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    2-3 ay öncede çerezya kabuklu yer fıstığı paketinden fındık faresi çıkmıştı.

• en iyisi mahalle cerezciniz varsa ondan almak %10 fazla verip taze guvenilir alın
    bimin kuruyemisleri cok düştü kalite olarak en son cekirdek aldigima pisman olmustum ,bimden beter kuruyemis migrosunkiler kesinlikle almayin

• Ucuz olsa ne olur. Lezzet yok ki. Simbat'sa at çöpe.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BKM express 30 a 20 TL indirim kampanyasından n11 den 1 kg antep fıstığı aldım.
    Hem 1 kg 10 TL ye geldi hemde 20 TL iade alacağım
    Bunlar hiç sıcak gelmiyor bana

• Canpark avm Ümraniye yakınında olan varsa otopark girişindeki baklavacı çuvalla Antep fıstığı satıyor; kilosu 40 TL.Fiyat fazla olabilir biraz ama lezzet mükemmel.Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: defrecmantasyon

Azgın emmi 'bili bili' yumurta kolisine boşalıverdi.

Bimden yimirta almamak lazim, yimirtlamamak icin

• bim in kuruyemişleri inanılmaz bozdu gerçekten. seneler önce cips fıstığına müptela olmuştum gerçekten çok güzel üretiliyordu o zamanlar. daha sonra biraz sanırım o acı sosundan kısmaya başladılar daha sonra rengi değişti sonra dışındaki un kaplamasını artırdılar. en son birkaç ay önce aldım jübile yapmak için direk un yağ ve fıstık olmuş başka hiçbir şey yok. velhasılı kelam bim bitmemiş bozulmuş.

edit: şunu da ekleyeyim dedim. son birkaç seneye kadar enflasyonun düşük olmasına sevinenler zamların ne şekilde geldiğini bir düşünmeli bence. bim bu şekilde bu ürünü çöpe dönüştürmese eski kalitesinde satsa 3 değil 5 tl ye satmak zorunda kalacak doğruya doğru.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HünkarBeğendi -- 6 Aralık 2016; 14:51:59 >
  • migrosun çerezleri ucuz daha iyi...
    -
  • Dünya fındığının %80 üreten yurduma bak.Ne pahalı be. Ya dünya petrol üretiminin % 80 üretseydik? Allah muhafaza, benzin şu an 10 lira olmuştu.Hiç olmazsa benzini şimdi ucuz ucuz kullanıyoruz.
  • ben cerezkapimda.com sitesini kullanıyorum gayet memnunum, fiyatlar uygun sayılır ama her şeyden önce toptancılar ve ellerindeki ürünler son derece taze. 100 lira üstü kargo ücretsiz
  • Fındık severlere bu fındığı öneririm taze ve lezzetli hemde uygun.

http://www.epttavm.com/item/16371268_findik-ici-1-kg-kuruyemis
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.