Şimdi Ara

20 Adet DVD Film 34,90 TL - TEKNOSA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
2.336
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.teknosa.com/urunler/135137382/dvd-20-li-dvd-box 34,90 TL

Filmler öyle ahım şahım değil ama izlenmeyecek filmler de değil. Imdb puanları 6-7 civarı. Alırken kontrol edin mutlaka. Benim aldığım kutudakiler çizik çıktı. Götürdüm değiştirdiler hemen.

• ben de bu dvd'leri kim alıyor diyordum.
  • çizik nasıl çıkıyor yahu, ben olsam kampanya falan dinlemem kafalarına çalardım sıfır ürün almıyor muyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: drhardware

ben de bu dvd'leri kim alıyor diyordum.

:D:D:D:D: sanirim bu gizemde boylece cozulmus oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Down

çizik nasıl çıkıyor yahu, ben olsam kampanya falan dinlemem kafalarına çalardım sıfır ürün almıyor muyuz

Aynen bende öyle yapacaktım hiç kutuyu kontrol etmeden yenisini verdiler. Yeni paket temiz.

Yukarıdaki arkadaş her malın bir alıcısı vardır. Ben filmleri altyazısız izliyorum. 3 dil biliyorum.

Büyüklerimizin altyazıyı takip etmesi zor oluyor mâlum. Bunların çoğunda 5+1 Türkçe ses var. Misafir geldiğinde takıp izlesinler diye aldım. Plazmada görüntüyü topluyor o açıdan da sıkıntı yok benm için. İşine gelen alır almayan gölge etmesin.

• Dostum sen bana 35 lira versen ben sana 2 tb bluray/720/1080p film verirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

Dostum sen bana 35 lira versen ben sana 2 tb bluray/720/1080p film verirdim

4 TB arşiv var dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLU TV 1 YILLIK KOD : 220 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam gitmiş orijinal filmi uygun fiyata bulup, parasını ödeyip almış elinizden gelse döveceksiniz. Ayıptır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belanir -- 16 Şubat 2014; 1:55:21 >
  • Korasancılar hemem basmış konuyu.

• Hayır anlamıyorum ki korsan kullanmayanı ezme çabaları niye?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belanir

Adam gitmiş orijinal filmi uygun fiyata bulup, parasını ödeyip almış elinizden gelse döveceksiniz. Ayıptır!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam dvd'mi kalmış yıl 2014
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Hocam dvd'mi kalmış yıl 2014

10'lu bluray paketide alacaktım mağazada yoktu.

Ses için alınır. Görüntü problem değil plazma toparlıyor zaten de bir iki film parasına yirmi tane film veriyor adamlar 35 liraya sene 2054 olsa da alırım.
  • 10 lu paketi ben de gördüm yorumlarda çok güzel filmler olduğunu yazmışlardı. teknosa dan 50 liralık çekim vardı da 2 gündür teknosa sitesinden ne alsam araştırıyordum. bi ara şu 10 lu blu-ray paketini mi alsam dedim 79 liraydı sanırım 50 lira çekle 29 liraya gelcekti. neyse salla dedim. 69 liradan 50 lira çek kullanarak 19 liraya arzum un mısır patlatma makinasını aldım. 2 gün önce 89 liraydı. alacağım vakit 69 a indirmişler sağolsunlar. netten indirip izlemeye devam ederim dedim ben en iyisi mısır patlatma makinası alayım filmleri izlerken kendi patlattığım patlamış mısırımı yerim dedim
  • quote:

10 lu paketi ben de gördüm yorumlarda çok güzel filmler olduğunu yazmışlardı. teknosa dan 50 liralık çekim vardı da 2 gündür teknosa sitesinden ne alsam araştırıyordum. bi ara şu 10 lu blu-ray paketini mi alsam dedim 79 liraydı sanırım 50 lira çekle 29 liraya gelcekti. neyse salla dedim. 69 liradan 50 lira çek kullanarak 19 liraya arzum un mısır patlatma makinasını aldım. 2 gün önce 89 liraydı. alacağım vakit 69 a indirmişler sağolsunlar. netten indirip izlemeye devam ederim dedim ben en iyisi mısır patlatma makinası alayım filmleri izlerken kendi patlattığım patlamış mısırımı yerim dedim

Ee sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

10 lu paketi ben de gördüm yorumlarda çok güzel filmler olduğunu yazmışlardı. teknosa dan 50 liralık çekim vardı da 2 gündür teknosa sitesinden ne alsam araştırıyordum. bi ara şu 10 lu blu-ray paketini mi alsam dedim 79 liraydı sanırım 50 lira çekle 29 liraya gelcekti. neyse salla dedim. 69 liradan 50 lira çek kullanarak 19 liraya arzum un mısır patlatma makinasını aldım. 2 gün önce 89 liraydı. alacağım vakit 69 a indirmişler sağolsunlar. netten indirip izlemeye devam ederim dedim ben en iyisi mısır patlatma makinası alayım filmleri izlerken kendi patlattığım patlamış mısırımı yerim dedim

Ee sonra

gece gece evdekiler uyanacaktı nasıl güldüm ya

• quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

Ee sonra

Super anlatmış arkadaş gecece iyi geldi.

• rağbet göreceğini sanmıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BluRay olsaydı...
  • D&R'ın da film kampanyaları güzel oluyor. arada bakmanızda fayda var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.