Şimdi Ara

20-25 bin Tl Arası Araç önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar yaşım 21 ehliyeti daha bu sene aldım . Şoförlüğüm var çok şükür ama kendime genede güvenemiyorum hep başkalarının arabalarını kullandım .

20-25 bin TL ile 2-3 sene sonra tekrar rahat satılabilecek. hani acemiliği atacak kadar olsa yeter .fazla değer kaybetmeyecek bir araç arıyorum . Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 17 Temmuz 2014; 14:14:43 >

• aldığımdan fazlasına satayım dersen vw
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirited

aldığımdan fazlasına satayım dersen vw

golf felan düşünüyorum bende ama inan hiç anlamıyorum işte buradaki tecrübeli insanlardan görüş almak istiyorum
  • golf 4 1.6 comfortline veya bulabilirsen highline düşünebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırt1na -- 17 Temmuz 2014; 14:31:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YalancininMumu

quote:

golf felan düşünüyorum bende ama inan hiç anlamıyorum işte buradaki tecrübeli insanlardan görüş almak istiyorum

golf işini görür.düşük km li golf bulabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YalancininMumu

quote:

golf işini görür.düşük km li golf bulabilirsin.

teşekkürler peki sizce otomatik mi almalıyım ilk başta ?

• manuel alıp bir an önce manuele alışmaya bakın.Ben Türkiye şartlarında otomatik vitesi pek doğru bulmuyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

manuel alıp bir an önce manuele alışmaya bakın.Ben Türkiye şartlarında otomatik vitesi pek doğru bulmuyorum.

anladım benimde kafamda manuel vardı zaten manuele alışıyım ondan sonra ilerde sıfır araç alırken otomatik alırım diyorum inş çok teşekkürler
  • rica ederim.Öncelikle araba kullanmayı iyice kendinize edindirin otomatik işi kolay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.