Şimdi Ara

20-25.000 TL Arası Araç Tavsiyesi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 aydır bütçeme uygun araç arayışı içerisindeyim ama malesef aradığım gibi bir araç bulamadım,karşıma ya km'si yüksek ya da kazalı,bol değişeni olan araçlar çıkıyor.
    Bütçem 20-25 bin tl civarı bu bütçe ile dizel 2009 ve üstü fazla km yapmamış (en fazla 70 bin km) civarı bir araç arıyorum.
    Bu özelliklerde hangi aracı tavsiye edersiniz?

• Hocam syboller var dusuk kmlerde albealar varki tavsiye etmem sedanmi istiyosunuz hb mi bilmiyorum getz ve puntolarda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka yorum yokmu arkadaşlar.
  • 25'e punto dizel bulursun.
  • HB araç bakmalısın bence. O fiyat aralıklarında sedan olarak genelde symbol, accent era,albea falan bulursun ki bunların %90 ı ya şirket aracı ya da taksi çıkması olur. citroen c3,mitsubishi colt veya punto bakabilirsin.Fiesta , corsa, i20 de bu fiyatlara bulunabilir.
  • Fiat Linea ya da Geely Emgrand.Geely Emgrand'a açıkçası hiç binmedim ama trafikte son 1 aydır oldukça fazla rastladım.Arkası S Class'a oldukça benziyor.Tek bildiğim bu. :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsiretinMarjinalCocugu -- 8 Mart 2014; 22:23:34 >

• chevrolet lacetti bakabilirsiniz hb kasasi cok hos duruyor bence :)

Edit : Yazım Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aleko5 -- 8 Mart 2014; 22:25:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Punto 1.3 multijet olabilir.
    Mitsubishi colt da olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 25 e dizel punto alınır, en azından katır gibi motoru var,seni üzmez,uzun ömürlü,dayanıklı,parçası bol bakımı ucuz,,,, şase ve direklerde oynama yoksa ufak tefek hasarları,boyayı dert etmeyin,,, adam sırf boyasız diye 2011 puntoya 32 fiyat çekiyor,öte tarafta 2-3 parça boya var diye 25 e araç satılmıyor çok enteresan,,,, haa bu arada dizel puntoda kilometreyi kafaya takmayın,o motoru taksiciler bile bitiremedi,araba biter o motor bitmez,yeterki yağını suyunu koy
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.