Şimdi Ara

20-22 inç Ve 300 TL Civari? Yardimci Olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet ve oyun amaçlı full hd destekli maksimum 300. lira civarinda 20-22 inc bir monitöre ihtiyacım var. Bu konuda tavsiye ve yorum bekliyorum.

Bir de ararken aşagidaki Fujitsu ya denk geldim. Dvi desteği yok ama diğer ozellikleri ve fiyati bana uygun gibi geldi.
    Tavsiye ve yorumlarinizi bekliyorum.

Fujitsu L22T-2www.hepsiburada.com/Liste/fujitsu-l22t-2-215-5ms-analog-2x1w-hoparlor-wide-screen-led-monitor/productDetails.aspx?productId=bd57056&categoryId=3002879#ileri

• Zaten dvi girisli istersen 300 un altında bulamazsın dvi girisli 21.5" hp 2211x var uygun olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal çamlıca

Zaten dvi girisli istersen 300 un altında bulamazsın dvi girisli 21.5" hp 2211x var uygun olarak

Hepsiburada'daki bir yorumda güc kablosunun adaptörü oldugundan bahsediliyor. Bir de gorsellerde ekran cercevesi cift renk gorunuyor. Oyleyse dikkat dagitici olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksek

quote:

Zaten dvi girisli istersen 300 un altında bulamazsın dvi girisli 21.5" hp 2211x var uygun olarak

Hepsiburada'daki bir yorumda güc kablosunun adaptörü oldugundan bahsediliyor. Bir de gorsellerde ekran cercevesi cift renk gorunuyor. Oyleyse dikkat dagitici olabilir.

Beğenir veya beğenmezsiniz bı tavsiyede bulundum ben Ewt adaptoru var ilk değil bazı monitörlerde de adaptor kullanılıyor ekran tek renk
  • quote:

quote:

quote:

Beğenir veya beğenmezsiniz bı tavsiyede bulundum ben Ewt adaptoru var ilk değil bazı monitörlerde de adaptor kullanılıyor ekran tek renk

Cepten ve dar zamanda yazinca sanirim uslubum farkli gibi olmus. Oneri ve bilgi ve ilgin icin cok tskr ederim.

Hani olasi bir ariza vs durumunda normal guc kablolari gibi kolayca bulunamaz diye ondan bahsettim. Yoksa ki fiyat- ozellik olarak guzel bir urun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cepten ve dar zamanda yazinca sanirim uslubum farkli gibi olmus. Oneri ve bilgi ve ilgin icin cok tskr ederim.

Hani olasi bir ariza vs durumunda normal guc kablolari gibi kolayca bulunamaz diye ondan bahsettim. Yoksa ki fiyat- ozellik olarak guzel bir urun.

O konuda haklisin nasıl bı adaptor acaba bı de bozulursa orijinali gibi olmaz sagdan soldan alınan

• HP 2211x aldım dostum. Bunda senin tavsiyenin de önemli katkısı var. Sağol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlısı olsun iyi günlerde kullan : D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.