Şimdi Ara

2 Zayıfla Sorumluluk sınavı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar müdür yardımcısı bize kağıt dağıttı kağıtta aynen şöyle yazıyor

"Doğrudan veya yıl sonu başarı notu ile sınıfını geçemeyen öğrencilerden;9 uncu sınıfta en fazla 3 10 ve 11 inci sınıflarda ise en fazla 2 dersten başarısız olanlar sorumlu ders olarak bir üst sınıfa devam ederler."

Şimdi ben lise 1 Anadolu lisesi öğrencisiyim 2 tane zayıfım var (Biyoloji ve Geometri) hoca bana sorumluluk sınavlarına kaldın 4 sene içinde bu dersleri vermek zorundasın dedi kafam karıştı şimdi ne yapacağım?

• kredini hesapla 3,00 altında ise sorumlu geçersin ama benim bildiğim 2 zayıfla kalınmıyor
  • Sınıfı geçtin ancak o 2 dersten sorumluluk altındasın demek oluyor. Bu da her yaz ve dönem ortalarında yapılan sorumluluk sınavlarına girmeni gerektirir. Bu sınavların herhangi birinden bu 2 ders için geçer not alamassan diplomanı alamassın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRLoRd

kredini hesapla 3,00 altında ise sorumlu geçersin ama benim bildiğim 2 zayıfla kalınmıyor

Nasıl hesaplanıyor?
  • Yıl sonu ortalaman ile haftalık ders saatini çarp bütün dersleri çarptıktan sonra çıkan sonuçları topla 73 ve üstüyse ortalaman tutuyo demektir.
  • her yıl 2 veya 3 defa o sınavlara gırıyosun sorumluluk sınavları baslayınca mezun olana kadar gecmen lazım yoksa okulu bıtırsen bıle dıploma alamazsın o derslerı verene kadar
  • Yıl sonu ortalamam tutuyor arkadaşlara sordum girmemen lazım sınava falan dediler iyice kafam karıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://sehitilhankucuksolaklisesi.k12.tr/ortalama.aspx

Bu sitede ortalamamı 2.55 gösteriyor.2 zayıfım var . Geçiyor muyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

http://sehitilhankucuksolaklisesi.k12.tr/ortalama.aspx

Bu sitede ortalamamı 2.55 gösteriyor.2 zayıfım var . Geçiyor muyum ?

anadolu lisesi değilsen geçiyosun direk
  • Şimdi benimde 2 tane zayıfım var ve ortalamam 3'ü tutmuyor bende yazın gelmek zorundamıyım yoksa o dersleri seneye verebilirmiyim?
  • Beyler bende 2 dersten kaldım sorumluluk sınavlarına.Benim sorum şu , şimdi bu okullar kapanır kapanmaz yapılan sınava girmeden eylüldekilere girebilirmiyim ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.