Şimdi Ara

2 Yol Var Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 11. sınıf meslek lisesi öğrencisiyim. Ygs ye hazırlık yapmadım aklımda 2 yol var 1. yol ygs ye mat ve türkçe den hazırlanayım yaz tatiline kadar. 2. yol ise şuanda femin lys ilk adım mat kitabını alıp 11. sınıf ve 10. sınıf mat konularını halledeyim hem 12 de lys mat için fazla çalışılacak yer bırakmamış olurum sizce hangi yolu seçmeliyim ?

• Öncelikle lise son meslek liseliyim. Meslek liseli biri isen eşit ağırlık veya sözel seç hedefin büyük ise. Yok bana antin kuntin bi mühendislik yeter diyorsan sayısal seç. Çok güzel bi zaman da hazırlığa başlıyosun bunu belirteyim. Keşke geçen sene bende bu zamanlarda başlasaydım. Neyse soruna gelecek olursak. Seni eşit ağırlık farzediyorum. fem ilk adım kitabını alarak yaza kadar VERİMLİ bi şekilde bitiriyosun ve mat temelini oluşturuyosun. Seneye açık liseye geç. Temel liseye gitme. Sadece mat özel hoca tut. Türkçe ocak ayına kadar paragraf çöz. Çünkü dil bilgisi çabuk unutulan bi konu sık sık tekrar gerektiriyor son 1-2 ay ağırlık versen yeterli diye düşünüyorum. Sosyal zaten ezber ders. Arada youtube açar konu dinlersin. Dediklerimi yaparsan %90 ünidesin. Ben yapamadım sen yap. Hadi hayırlısı olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpslnKCK

Öncelikle lise son meslek liseliyim. Meslek liseli biri isen eşit ağırlık veya sözel seç hedefin büyük ise. Yok bana antin kuntin bi mühendislik yeter diyorsan sayısal seç. Çok güzel bi zaman da hazırlığa başlıyosun bunu belirteyim. Keşke geçen sene bende bu zamanlarda başlasaydım. Neyse soruna gelecek olursak. Seni eşit ağırlık farzediyorum. fem ilk adım kitabını alarak yaza kadar VERİMLİ bi şekilde bitiriyosun ve mat temelini oluşturuyosun. Seneye açık liseye geç. Temel liseye gitme. Sadece mat özel hoca tut. Türkçe ocak ayına kadar paragraf çöz. Çünkü dil bilgisi çabuk unutulan bi konu sık sık tekrar gerektiriyor son 1-2 ay ağırlık versen yeterli diye düşünüyorum. Sosyal zaten ezber ders. Arada youtube açar konu dinlersin. Dediklerimi yaparsan %90 ünidesin. Ben yapamadım sen yap. Hadi hayırlısı olsun :)

Çok teşekkürler eşit ağırlık gidicem zaten özel hoca tutamam ama abim marmara maliye mezunu ve 40 da 39 yaptı gerek yok yani en iyi şekilde destek çıkar bana ama açık liseye geçmem nasıl olucak bilmiyorum staj işleri yani bir de ilk adımı alıp temelini oluşturuyorsun diyerek lys için kastettin değilmi ygs hazırlanmadım daha çünkü yazında halledilebilirmi bilmiyorum

• hemen okul değiştir sana tavsiyem uğraşma meslek lisesiyle stajdır falan filan ben yaptım bi hata sen yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan6152

quote:

Öncelikle lise son meslek liseliyim. Meslek liseli biri isen eşit ağırlık veya sözel seç hedefin büyük ise. Yok bana antin kuntin bi mühendislik yeter diyorsan sayısal seç. Çok güzel bi zaman da hazırlığa başlıyosun bunu belirteyim. Keşke geçen sene bende bu zamanlarda başlasaydım. Neyse soruna gelecek olursak. Seni eşit ağırlık farzediyorum. fem ilk adım kitabını alarak yaza kadar VERİMLİ bi şekilde bitiriyosun ve mat temelini oluşturuyosun. Seneye açık liseye geç. Temel liseye gitme. Sadece mat özel hoca tut. Türkçe ocak ayına kadar paragraf çöz. Çünkü dil bilgisi çabuk unutulan bi konu sık sık tekrar gerektiriyor son 1-2 ay ağırlık versen yeterli diye düşünüyorum. Sosyal zaten ezber ders. Arada youtube açar konu dinlersin. Dediklerimi yaparsan %90 ünidesin. Ben yapamadım sen yap. Hadi hayırlısı olsun :)

Çok teşekkürler eşit ağırlık gidicem zaten özel hoca tutamam ama abim marmara maliye mezunu ve 40 da 39 yaptı gerek yok yani en iyi şekilde destek çıkar bana ama açık liseye geçmem nasıl olucak bilmiyorum staj işleri yani bir de ilk adımı alıp temelini oluşturuyorsun diyerek lys için kastettin değilmi ygs hazırlanmadım daha çünkü yazında halledilebilirmi bilmiyorum

Hayır ygs kastettim. Ygs temeli olmadan lys nasıl yapcaksın. Abin mutlaka sana yardım etmeli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atakan6152

quote:

Hayır ygs kastettim. Ygs temeli olmadan lys nasıl yapcaksın. Abin mutlaka sana yardım etmeli.

Tamam ygs ilk adım fem alayım ama bazıları da aşırı kolay hiç alma direkt ygs konu özetli mat al diyorlar hangisini almalıyım bir de ygs mat ve türkçeyi yaza kadar bitirirsem veya yazında çalışabilirim yani ne kadar süre yeterli bilmiyorum kalan sürede lys biter mi çok ders var çünkü sonuçta sosyal ve az da olsa fen yapacağım

• Meslek liseli biri olduğun için mat temelin yoktur diye fem ilk adımı al dedim kardesim. Ha var diyosan tabi konu özetli al. Lysye eylülden sonra başlasan bile yetiştirirsin.

Edit: Fem ilk adımı bitirince sakın ygs matematik bitti havasına girme. Bol bol orta düzeyli mat soru bankası çöz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxiousu -- 10 Mart 2015; 20:25:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Meslek liseli biri olduğun için mat temelin yoktur diye fem ilk adımı al dedim kardesim. Ha var diyosan tabi konu özetli al. Lysye eylülden sonra başlasan bile yetiştirirsin.

Edit: Fem ilk adımı bitirince sakın ygs matematik bitti havasına girme. Bol bol orta düzeyli mat soru bankası çöz

Tabiki öyle ilk adım temeli atar soru bankası kat çıkar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.