Şimdi Ara

2 Yıllık Ücretsiz İnternet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gereksiz adil kullanım kotasını yükseltsinler çöp altyapı ile daha fazla abone almasınlar.
  • Kontratlı değilse güzel kampanya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Detaylar ne zaman belli olurki değerlendirmek lazım. 4Gblık kota aşımında ücret felan yansıyacak mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doping vermeye başlamış kampanyadan. Telefon hattını taşıyanlara 2 yıl ücretsiz internet veriyor.

http://www.onlineabonelik.com/internet_bedava_kampanyasi.html
  • beyler iyi okuyun detayları, aylık 10 tl yalın internet ucreti alıyorlar. Yani 4gb aşımsız internet oluyor size 10 tl ye..

Edit: ttnetin kampanyasından bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 29 Nisan 2015; 2:18:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

beyler iyi okuyun detayları, aylık 10 tl yalın internet ucreti alıyorlar. Yani 4gb aşımsız internet oluyor size 10 tl ye..

Bunların yapacağı kampanya böyle olur. Hem bedava diyor hem de aylık 10 Tl istiyor. Çık adam gibi aylık 10 Tl.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hukümet yalakalığı için böyle bir fikir ortaya atıp sonra caymak bu oluyor..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş yerindeki ip kamera için aldım 10 tl ye gayet iyi benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

beyler iyi okuyun detayları, aylık 10 tl yalın internet ucreti alıyorlar. Yani 4gb aşımsız internet oluyor size 10 tl ye..

Bunların yapacağı kampanya böyle olur. Hem bedava diyor hem de aylık 10 Tl istiyor. Çık adam gibi aylık 10 Tl.

Aynen dostum sonradan yerleştir hesabı ayıptır fakir fukaraya ya

• Arkadaslar kusura bakmayin yurt disindan katiliyorum ve bu türkiye telefon konusunda epey karisik.

Aslinda 3g internet paketi almayi düsünüyordum tatile gelince ama buda fena sayilmaz.

yalin internet 10 tl yazmissiniz anlayamadim bu parayi herkez ödeyecekmi?

Annemlerin evinde telekomun telefon baglantisi var. telekom abonesi olandanda yalin internet parasi aliyorklarmi?

bu interneti kac ayda baglarlar basvurduktan sonra?

3g > 4GB paketleri en ucuz ve en iyisi hangi hazir kartlarda var bilen varmi? Limitsiz kotadan sonra 128e filan düsen de yeter belki ucuz olursa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.