Şimdi Ara

2 Yıllık sevgilim tarafından aldatıldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
13.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Napıcağımı bilemeyerekten yazıyorum, arkadaşlar rica ediyorum dalga geçmeyin aldatılma travması içerisindeyim.

Aynı üniversitede okuyoruz ve geçmiş bir zamanda polislik bile olduk ama atlatıp devam ettik. Okul sonunda memleketine döndü ve orada beni eski sevgiliysiyle aldatmış. Bu bir kere olmamış yani bir ay boyunca bu şekilde devam etmiş ve çocuğa sevgilisi olduğunu bile söylememiş 1 ay ikimizi bi arada götürmüş ben bunu hiç sezmedim, açıklaması ise senden korktum söylemedim. 1 ay boyunca bana gayet iyi davranıyordu beni sevdiğini aşık olduğunu defalarca söyledi ama sonuç olarak bu açıklamayı yaptı. Çocukla devam etmek istiyor işin tuhafı benimle o kadar küstahça konuşuyor ki. Tavsiyelerinize ihtiyacım var tekrar söylüyorum lütfen trollemeyin arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güçlü ol , sakın sana acımasına izin verme , acı çekeceksin belki ama bunu en yakınına bile anlatma, bu süreci atlattığında birdaha kimse seni üzemeyecek. Kendine zaman ayır , sinemaya git , evde kapalı kalma , şurayada birtürlü gidemedim dediğin biryer varsa oraya git, motoru sıfırla göreceksin süper olacak.
  • Sende onu eski sevgilinle aldat , ödeşin böylece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söyle

• Bu kadin milleti erkek milletine güven olmaz diyor sanki kendileri çok iyi, o kizi buldugin yerde bitane yumruk patlat bi dahada arkana bakma bide cikip derler kadina şiddet, bu kadina şiddet olmaz icinin yaglari erir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DISCOVERY SCIENCE -- 8 Ekim 2018; 12:22:26 >
  • Ne tavsiyesi istiyon onu anlamadım. Ayrılıp yoluna devam edicen işte. Kızla tekrar beraber mi olmak istiyon yoksa ?
  • Hocam sakın ha arabeske bağlama. Güçlü dur yeni sulara yelken aç..

• Kız aldatmış, 1 ay boyunca. Şimdi de çocukla devam etmek istiyor.

Ne tavsiyesi bu? Bence yaş üzüm rakısı al daha güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıl ama intikamını da al. Çocukla arasını bozabilirsin. Hep derim kadınlar şeytanın yeryüzündeki yansımasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DISCOVERY SCIENCE

Bu kadin milleti erkek milletine güven olmaz diyor sanki kendileri çok iyi, o kizi buldugin yerde bitane yumruk patlat bi dahada arkana bakma bide cikip derler kadina şiddet, bu kadina şiddet olmaz icinin yaglari erir.
    Gerek yok hocam karısı değil sonuçta, aksine sevinmesi lazım iş ciddiye binmeden gerçek yüzünü görmüş ayrılması gerekirken birde bana küstahça konuşuyor yazmış Saf mısın arkadaşım koy tekmeyi tavsiye istemen hata biraz gururun olsun diyeceğimde memleketin hali belli kimde var kimde yok anlayamıyoruz
  • Düşünsene böyle biri ile evlendiğini.. Boynuz üstüne boynuz... Abdest al iki rekat şükür namazı kıl.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pffft yazacaklarımı ilk 2 kişi yazmış neyse o zaman ciddi olayım

İnsan sadece 1 kişiye aşık olmaz. Her zaman başkasını da bulabilirsin. Yenisinin seni daha mutlu etme şansında var. Oh be iyiki aldatmış dersin. Kafanı bunlara pek takma. İleride daha büyük engeller olacak. Onları nasıl aşacağını düşün.

Sonuçta bir gemi kaptanı önünde buzdağı varken gemide çalınan eşyalara kafa yorarsa bütün gemisi gider. Sende o kaptan gibi olma.

• Sen adalet istemiyorsun sen intikam istiyorsun evlat. Ve senin yaşındaki biri için intikam tehlikeli bir oyundur bunu unutma.

Şaka bi yana boş ver unut gitsin. Sana kız mı yok. Memlekette dolar krizi var kız krizi yok sonuçta.

• Güvensende sorgula ama bunu sezdirme
    Asıl niyetini sezdirecek falsolara yüzünü çevirme
    Seni isteyen senin yanında olacak adımlar atar önüne taş koymaz bahanelerin ardına sığınmaz
    Kızlar kararsızdır şıpsevdidir iki gülücüğe kanıp gitmediğine sevinmelisin en azından
    Yapmaz deme samimiyete inanma

• O kızdan intikamı hayatın kendisi alacak. Maymun iştahlı olduğu için evlendiği kişiye de hayatu zehir edecek ve muhtemelen boşanma sonucu olan bir evlilik yapacak.

Kurtulduğun için şanslısın gerçekten. Seneler sonra haklı olduğumu görürsün. Hamurunda kaypaklık olanın hayatı rasgitmez.

• Güçlü ol ve kudurt onu. Umursanmayınca nasıl ölecek hergün bir bilsen.

• Sincaplara bak intikam al diyen olmuş.

Kendini sorgulamakla başla. İlişkinizde eksik birşeyler varmış ki gönlü başkasına kaymış. Şuan yapacağın şey belli. Unut gitsin. 6-7 milyarlık dünyada bir kadına tutulup kendine zulüm etme. İllaki başkası çıkar :)

• Mutlu ol. Hayatından böyle biri çıkmış. Üzülme, sevgilin varsa iyi bir tipin vardır dışarıda nasıl bir dünya var düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Mutlu ol. Hayatından böyle biri çıkmış. Üzülme, sevgilin varsa iyi bir tipin vardır dışarıda nasıl bir dünya var düşün.
    Dışarda boyle tıp kızlardan daha cok var sıkıntı orda zaten. Keşke baska bir fikir versen daha ıyı olur :D
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.