Şimdi Ara

2 yıllık mezunum 4 yıllık kazandım yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bişey sorucam ben 2 yıllık mezunum bu yıl tekrar girdim ve 4 yıllık kazandım elimde meslek yüksek okulundan aldığım geçici mezuniyet belgesi var kayıt yaparken onu götürücem dimi benden lise diplaması istemezler yani bilgisi olan bişeyler yazarsa sevinirim

• Eğer asıl diplomanız düzenlenmemiş ise ; geçici mezuniyet belgesi işe yarar.
    Ancak bunu bazı üniversiteler kabul etmeyebilir. Üniversiteye sorun.
    Artık sizin lise diplomasi ile işiniz yok. MYO diploması ile işiniz var. Bir an evvel almaya bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 19 Ağustos 2011; 22:24:44 >
  • mezun olduğum okul 2 yıldan önce asıl diplamayı vermiyor geçici meznuniyet belgesini veriyor o yüzden kabul ederler heralde
  • Beyler ben de MYO mezunuyum ve diplomamı aldım. Elimde lise diploması ve MYO diploması var. Ve 4 yıllık kazandım kayıtta lise diploması ile kayıt yaptırabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler ben de MYO mezunuyum ve diplomamı aldım. Elimde lise diploması ve MYO diploması var. Ve 4 yıllık kazandım kayıtta lise diploması ile kayıt yaptırabilir miyim ?

Hangisi ?
    Diploman var mı yok mu...

MYO diploman varsa ; Lise Diploması diye bir şey yoktur.
    MYO ; LİSEDEN üstündür. Derecesi üsttür. Dolayıyla MYO diploması geçer. MYO diploması ile kayıt olunur.
  • geçici meznuiyet belgesinin yanında lise diplomasıın aslını veriyorlar mı ben önümüzdeki hafta gidip alıcam da verilmiyo diye biliyorum ben ama lise diploması myo da kalması gerekmiyo mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

quote:

Orijinalden alıntı: _EngiN_

Beyler ben de MYO mezunuyum ve diplomamı aldım. Elimde lise diploması ve MYO diploması var. Ve 4 yıllık kazandım kayıtta lise diploması ile kayıt yaptırabilir miyim ?

Hangisi ?
    Diploman var mı yok mu...

MYO diploman varsa ; Lise Diploması diye bir şey yoktur.
    MYO ; LİSEDEN üstündür. Derecesi üsttür. Dolayıyla MYO diploması geçer. MYO diploması ile kayıt olunur.

Hocam MYO dan mezun olunca hem doğal olarak MYO diploması aldım ve lise diplomasını da verdiler.

Kayda giderken hangisini vereceğim yani. lise diploması da myo diploması da var elimde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MYO da kalır lise diploması , verilmez. ( Ancak MYO terk ettiğinde )

>>>>>>>>>AMA BURASI TÜRKİYE , unutmuşum.

MYO diploması verilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bodyguard_26 -- 19 Ağustos 2011; 22:44:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bodyguard_26

MYO da kalır lise diploması , verilmez. ( Ancak MYO terk ettiğinde )

>>>>>>>>>AMA BURASI TÜRKİYE , unutmuşum.

MYO diploması verilir.

hocam ben de kalması gerektiğini biliyorum ama lise diplomasını da verdiler

Teşekkür ederim.
  • Benim üniversiteden mezun olduğum seneler oldu.
    Benim bildiğim MYO mezunu ; 4 yıllık fakülte kazandığında gidip -varsa- Lise Diplomasını vermez. Neden vermez ?
    MYO girdiği derslerin aynılarından herhangi birisi veya birkaçı varsa ; bunları saydırır.Bu derslerden yırtar.

Çok yaşlandık ya..

.................................
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.