Şimdi Ara

2 yılık geçişte Eml mezunuyum 292,80 diploma notum var yıldız tekniğe gitme şansım nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar ünw.te sınavında pek bişey gelmedi 2 yıllık direk geçiş hakkımı kullanmak istiyorum bilgisayar bölümü eml mezunuyum ve adana'da yaşıyorum.Diploma notum 292,80000.İstanbul yıldız teknik ünw.tesi 2 yıllık bilgisayar programcılıgına geçebilme şansım nedir sizce?Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: mcahmet

Merhaba Arkadaşlar ünw.te sınavında pek bişey gelmedi 2 yıllık direk geçiş hakkımı kullanmak istiyorum bilgisayar bölümü eml mezunuyum ve adana'da yaşıyorum.Diploma notum 292,80000.İstanbul yıldız teknik ünw.tesi 2 yıllık bilgisayar programcılıgına geçebilme şansım nedir sizce?Şimdiden teşekkürler

292 diye bir diploma notu olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıldız Teknik bu sene bilgisayar programcılığı açtı mı ki
  • zabazingo0 kullanıcısına yanıt
    Diploma notunu 5 le çarp bakim oluyomu olmuyomu :)
  • zabazingo bu sene açmamış ya bende yeni fark ettim...
    İstanbulda mamara ve istanbul ünüwersitesi açmış ta onlara gidebilme şansım nedir veya
    ankarada ankara ünw.tesi,gazi ve hacettepede açmış onlara gidebilme şansım nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcahmet

Diploma notunu 5 le çarp bakim oluyomu olmuyomu :)

Bahsettiğiniz şey, OBP (Orta öğretim başarı puanı) diploma notu değil. Evet tekrar söylüyorum 292 diye diploma Notu olmaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fafa1236 F kullanıcısına yanıt
    hacı bahsettim şey diploma notu orta ögretim başarı puanıda aynı şey zaten bak şimdi diploma notum 58,56 bu notu 5 le çarp 292,80000 gördün mü aynı şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Net o puanla GIREMESSIN.!!!

notunuda 5 le çarpınca dıploma notun cıkıyor kendıne gore unıversıtelerın (alt taban) puanları bak
  • hocam diploma 77 obp 387.90 bu tercihler nasıl ?
     2 yılık geçişte Eml mezunuyum 292,80 diploma notum var  yıldız tekniğe gitme şansım nedir
  • eotmn.9 kullanıcısına yanıt
    Güzel olmuş hocam. Değişik şehirler falan da var iyiymiş. Benim de diploma puanım 70, obp de 350. Kıbrıs yazayım diyorum ama bakalım kararsızım biraz.
  • Olur insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.