Şimdi Ara

2 Yıldır Çözüm Bulanamayan Kyk Wifi Problemi (4 yıl oldu)(bilgisayar değiştirdim) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
56.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefon dan da girmiyor,Ne yapmalıyım up!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: infundibulum

Telefon dan da girmiyor,Ne yapmalıyım up!

reklam engelleyici varsa kapat

yaz tatili geldi ayrıca sıkma canını

• küçük bir hatırlatma, ben yaramazlık yapan kullanıcılarımın mac adreslerini banlarım sizde ban listesinde olabilirsiniz ban mac adresine, ip ye, ağ adına gibi seçeneklere atılır
    2- antivirüs programı var ise kapat
    3- Chrome yerine explorer dene.
    4- internet explorer İnternet seçeneklerinde bağlantı ayarları kısımnda yer ağ ayarlarında ara sunucu yada başka yönlendirme onları kaldırır isen captive portal ulaşabilirsin.
    5- Driver kaldırıp tekrar kurmanı tavsiye ederim

Kolay gelsin.

Konu eski ama ben bu sorunu az önce yaşayıp ilk bu siteyi bulduğum ve sonra çözdüğüm için yinede cevap yazayım iş görür belki.

Laptoptan diğer internetlere bağlanmasına rağmen kyk internetiyle wifi.kyk.gov.tr bu sayfaya girmiyordu.

Buradaki bütün yorumları inceleyip cmd dns ip hepsini denememe rağmen olmadı. Sadece ip falan her şey otomatik olsun tarayıcı geçmiçinizi temizleyin (çerezleri vs) VE İNTERNETİ UNUT DİYİP TEKRAR BAĞLANIN WİFİ YE VE AÇIN DÜZELİYOR. Kat kat karmaşık tonlarca şey yapmama rağmen böyle düzeldi.

• Aynı sorundan muzdarip bir insan olarak kendi yöntemimle çözdüm ama olayın tam olarak neden olduğunu bilmiyorum. Çözüm ise şöyle ki bu sorun bana olmadan önce, kendi telefonumun internetinden ve Kyk wifi'dan aralıklarla bağlanıyordum ve sık değiştiriyordum. Daha sonra bu sorun meydana geldi. Forumda yazan veya yazmayan ne yapsam çözülmedi. Son olarak tekrar kendi telefon internetimi paylaşıp, ona bağlandıktan sonra Kyk wifi ya bağlandığımda sorun çözüldü. IP veya DNS atamasında sıkıntı mı yaşandı bilmiyorum fakat bu şekilde çözebildim. Benzer sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabildiysem ne âlâ.

-Ağ sürücünüzün güncel olduğundan emin olun,

-Çerezleri silin,

-Güvenlik duvarını kapatabilirsiniz,

-bu adrese ulaşın eğer yönlendirme olmazsa;https://wifi.kyk.gov.tr/
    (Farklı tarayıcılardan deneme yapın Chrome'da açılmazken Mozilla'da açılabiliyor veya tam tersi.

*Çok nadir olmakla beraber eğer wifi'i kapatıp yeniden açmak veya dns ayarını en basitinden google dns girip sonra sıfırlamak işe yarıyor.
    **Hiç olmadı sistem geri yükleme yapın ve tekrar geri yükleme yapmadan önceki hale getirin.. Çok ilginç ve saçma bulduğum bir şey ama işe yarıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UtkanEmreEr -- 18 Şubat 2019; 10:36:18 >

• hocam siz elbet mezun olmuş kykdan ayrılmışsınızdır fakat görüp konuya giren arkadaşlar için, tahminimce platformdan çıkış yapmadığınız için mac adresiniz engelleniyor. mac adresini güncellediğiniz anda sorun hiç yaşanmamış gibi düzeliyor. 3-4 gün uğraştım buraya baktım bi kaç mesajda vardı fakat kesin mi değil mi yazmıyordu, bende işe yaradı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renimva -- 17 Eylül 2019; 14:40:1 >

Orijinalden alıntı: lastcaress44

hocam siz elbet mezun olmuş kykdan ayrılmışsınızdır fakat görüp konuya giren arkadaşlar için, tahminimce platformdan çıkış yapmadığınız için mac adresiniz engelleniyor. mac adresini güncellediğiniz anda sorun hiç yaşanmamış gibi düzeliyor. 3-4 gün uğraştım buraya baktım bi kaç mesajda vardı fakat kesin mi değil mi yazmıyordu, bende işe yaradı.
    merhabalar, güncelleme nasıl yapılıyor tarif edebilir misiniz acaba? internetten araştırınca değiştirmeye dair şeyler buldum ama 'guncelleme' bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renimva -- 17 Eylül 2019; 14:42:58 >

Orijinalden alıntı: Renimva

merhabalar, güncelleme nasıl yapılıyor tarif edebilir misiniz acaba? internetten araştırınca değiştirmeye dair şeyler buldum ama 'guncelleme' bulamadım.

Alıntıları Göster
    güncelleme/değiştirme aynı şeyler hocam

Arkadaşlar 3 saat uğraşımın sonunda çözümü buldum. ÇÖZÜMÜ ÇOK BASİT.

CCLEANER UYGULAMASINI İNDİRİN BİR ŞEKİLDE.

GOOGLE CHROME TÜM AYARLARINIZI SİLİN TEMİZLEYİN VE OTOMATİK DÜZELCEK.
  • reklam engelleyici varsa kapatın oluyor

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.