Şimdi Ara

2 Wow Accountum ile ilgili bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben çok eskiden WOW'un standart paketini almıştım. Daha sonra gidip BattleChest'i almıştım. Hem standart hem de Burning Crusade'i içeren bir paketti. İki farklı key'den oluşan accountlar düşünebilirsiniz. Şimdi ben battle.net accountumda BattleChest ile açtığım accountumu merge ettim. Bu accountta hiç karakter açmamıştım. Dolayısıyla karakter de çıkmıyor. Ama eski accountumda o karakterim duruyor. Ben şimdi Battlechest ile olan accountu upgrade ettim Pandaria'ya kadar. Diğer accounttaki karakterimi accounta nasıl aktarabilirim? Hatta o accountu komple iptal bile edebilirim aktardıktan sonra. Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Intel i9 14900K @ 6Ghz | Asus Dark Hero Z790 Anakart | Zotac RTX 5090 Solid OC | 64 GB Corsair Vengeance 6000 MHZ Ram | 2 TB M2 Samsung 980 Pro + 2 TB M2 Kingston + 4 TB M2 Kingston | DeepCool LT720 360mm Sıvı Soğutucu | Phanteks Evolve X Kasa | NZXT 1200 PSU | Razer Blackshark V2 Pro Headset | Connexion3D Mouse | Asus Strix Scope 96 Klavye
  • Ticket yoluyla halledebilirsin :) durumu anlat ona gor yardimci olurlar fakat iki accountunda sana ait oldugunu kanitlayacak belgeler istenebilir senden. Örn; pasaportun fotokopi resmi veya orjinal resmi, gizli soru cevabi gibi vb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır çok teşekkürler :) Aslında aklıma şu geldi. Eşimi de bu oyuna başlatırsam o accountu kullanabilir. Ben sadece karakter transferi yaptırabilirim sanırım değil mi? Account açık kalacak şekilde.
    Intel i9 14900K @ 6Ghz | Asus Dark Hero Z790 Anakart | Zotac RTX 5090 Solid OC | 64 GB Corsair Vengeance 6000 MHZ Ram | 2 TB M2 Samsung 980 Pro + 2 TB M2 Kingston + 4 TB M2 Kingston | DeepCool LT720 360mm Sıvı Soğutucu | Phanteks Evolve X Kasa | NZXT 1200 PSU | Razer Blackshark V2 Pro Headset | Connexion3D Mouse | Asus Strix Scope 96 Klavye
  • Valla account sahibinin ismi veya soyismi ayniysa bunu para yoluyla siz bile yapabilirsiniz. Account management ten charinizin oldugu hesaba girin daha sonra ordan charakter transferi secin. Onunuze gelen pencerede server secme secenegi var onun altindada ayrica baska bir accounta transfer secegini secip diger accountunuza atmayi deneyin . Ucreti 20€ tutacaktir... :)

Orijinalden alıntı: Locknroll

Valla account sahibinin ismi veya soyismi ayniysa bunu para yoluyla siz bile yapabilirsiniz. Account management ten charinizin oldugu hesaba girin daha sonra ordan charakter transferi secin. Onunuze gelen pencerede server secme secenegi var onun altindada ayrica baska bir accounta transfer secegini secip diger accountunuza atmayi deneyin . Ucreti 20€ tutacaktir... :)

Bu is parasiz olmuyor o zaman :) evet account sahipleri benim de ben ticket da yaratsam beni bu yola yonlendirirler herhalde para almak icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dwain

quote:

Orijinalden alıntı: Locknroll

Valla account sahibinin ismi veya soyismi ayniysa bunu para yoluyla siz bile yapabilirsiniz. Account management ten charinizin oldugu hesaba girin daha sonra ordan charakter transferi secin. Onunuze gelen pencerede server secme secenegi var onun altindada ayrica baska bir accounta transfer secegini secip diger accountunuza atmayi deneyin . Ucreti 20€ tutacaktir... :)

Bu is parasiz olmuyor o zaman :) evet account sahipleri benim de ben ticket da yaratsam beni bu yola yonlendirirler herhalde para almak icin.

Buyuk ihtimal ^^

11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.