Bunu almayı istememin sebebi hem ucuz olması,hem de buckethead'in kullandığı pedallardan biri olması.Bir Buckethead hayranı olarak bunu almaya biraz daha yatkınım ama bilgisizliğimden dolayı kesin bir şey söyleyemiyorum.
Bunu istememin sebebi de zaten çoğu ünlü gitaristin bu marka wah ı kullanması.Ha birde bunu da şimdi gördüm,bunu önerirseniz biraz daha biriktirebilirim.
Ben ikisini de kullandım. Şu an vox kullanıcısıyım. Denedikçe farklarını gayet iyi anlayacaksın. Önerim vox olur ama zevk işi sonuçta setup'ım da vox olmazsa olmaz ama bazı zamanlar yanına cry baby'de istiyo insan. İkisini de uzunca dene cleande nasıl driveda hangisinin range aralığını hoşuna gidiyo vs
quote:
Orijinalden alıntı: HumBuckerr
Vox Çin üretimi, Dunlop Amerikan üretimi.Sence ? Bence kesinlikle Dunlop.
hocam bunun üretimle alakası yok bence,zevk meselesi.Ben Buckethead hayranı olarak eğer bu pedalla onun wah tonuna yetişirsem memnun olurum.
quote:
Orijinalden alıntı: Cole Macgrath
quote:
hocam bunun üretimle alakası yok bence,zevk meselesi.Ben Buckethead hayranı olarak eğer bu pedalla onun wah tonuna yetişirsem memnun olurum.
Zevk meselesi olduğu doğru fakat üretime etkisiz demek haksızlık olur sonuç olarak ne derseniz deyin biri çin biri amerikan ben şahsen cry baby tercih ederdim ama tercih meselesi tabi.vox un tonlarını daha çok sevenler de var
quote:
Orijinalden alıntı: recko
quote:
quote:
Zevk meselesi olduğu doğru fakat üretime etkisiz demek haksızlık olur sonuç olarak ne derseniz deyin biri çin biri amerikan ben şahsen cry baby tercih ederdim ama tercih meselesi tabi.vox un tonlarını daha çok sevenler de var
Peki hangisinde daha bağıran wah tonları alırım mesela farewell ballad'daki wah tonu gibi? Ona göre kararımı vereyim :D
Peki hangisinde daha bağıran wah tonları alırım mesela farewell ballad'daki wah tonu gibi? Ona göre kararımı vereyim :D
Pedalın çalacağın müzik tarzına uygun olması da önemli.Örneğin elinde fender tarzı bir gitar var ve blues çalmak istiyorsan,Vox un tonları daha sıcak gelecektir,ama Vox la megadeth çalamazsın,uyumlu olmaz yani.Farewell Ballad'ı da dinledim. Sonuç olarak,bence Cry Baby hem kalite olarak,hem de tarz olarak sana daha uygun.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim Cry Baby almaya biraz daha yakınım şuan :D Hatta Cry Baby alacağım ulan! Şimdi konuyu biraz dağıtacağım ama amfilerden de anlıyorsanız 500 tl bütçem var amfi için,bana ne önerebilirsiniz? Metallica,Pantera da çalarım,GnR'da çalarım,gitarım Epiphone Special 2 bu arada,teşekkürler.
quote:
Tavsiyeniz için teşekkür ederim Cry Baby almaya biraz daha yakınım şuan :D Hatta Cry Baby alacağım ulan! Şimdi konuyu biraz dağıtacağım ama amfilerden de anlıyorsanız 500 tl bütçem var amfi için,bana ne önerebilirsiniz? Metallica,Pantera da çalarım,GnR'da çalarım,gitarım Epiphone Special 2 bu arada,teşekkürler.
Ha biraz flood olacak ama 2. el de olabilir :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme