Şimdi Ara

2 Vs 7 NcWest Shilen Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bot Bot Bot

• Hop benim elemanlar meşhur olmuş Scr3am aden sahibi + bu ayın feoh herosu, Depressed bu ayin yull herosu.. iyi de yapmışlar koçlarım Her gün yaptığımız mevzu yabancı değil çok ta zevklidir bot kesmek Hepsinin gideceği yer belli eninde sonunda ban. Serverde zaten kim botla kasiyor kim kendi hakkıyla herkes biliyor. Adam olmuş 99 yull, full r99.. 97 levelle oly de Depressed çatır çatır doğruyor adamı.. botla kasmaktan oyun oynamayı unutmuş elemanlar.. sonuç her koyun kendi bacağından.. 1-2 ay geç kas temiz kas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karen155 -- 4 Eylül 2012; 4:49:59 >

• 2 vs 7 mi şimdi bu ? bence değil 7 kişinin sana saldırıpda aradan çıkabildiğin vs nin adıdır o. bildiğin bunun adı salça olmaktır başka birşey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosmodream

2 vs 7 mi şimdi bu ? bence değil 7 kişinin sana saldırıpda aradan çıkabildiğin vs nin adıdır o. bildiğin bunun adı salça olmaktır başka birşey değil.

Ne diyon sen abi kafanmı güzel
  • Shilen'de herkes bot kullaniyor nerdeyse ama Scr3am Cp si kadar lamer baska cp yoktur .Hero olduguna Bakmayin clanin Epicleriyle hero olmustur belirtiyim Depressed de ayni 95 olan her cp Scr3am in cp sini kesior ayrica 120+ online ile siegeye katiliyorlar Diger clanlarin yardimini saymiorum.Birakta adeni alsinlar SacredKingdoom 'un main Cp si bile kesior bunlari adamlar twilight gezior. L2 boardlari takip etmis olanlar Scr3am - Depressed -MourningPalace'in clan arkadaslarindan feed istedigi fotolari gormuslerdir.Fear 'a gecen MagicR in Cp sini tek gecerim onun disinda Ksk var zaten onlarda videoda da göründüğü gibi script
  • Sözünü ettiğin savunduğun cp'ler hepsi bot daha bugün yüce magicR liderinin şuanda feari geçmiş durumda Cp'sini Sohta botla kasarken yakaladık kestik Fear desen zaten bot yuvası Gelipte botla kasmış kişileri burda savunuyorsun. Hero olayına gelince clanın epiclerinle hero oluyor demişsin. 1 kere zaten goinanha'nin s7orm'dan aldığı blessed valakas,antharas la hero olduğunu herkez biliyor Adam saklama gereği duymuyor zaten s7orm dan aldiği an Hv den linkliyor(du) epicleri Siegeye 120 kişi gidiyorlar olayına gelince.. zamanında MagicR'nin kaç kişiyle siegeye gittiğini hatırlatmak isterim gerçi sen hatırlamazsın.. o zamanlar MagicR ye girebilmek için Türk'lere iftira atıp adamlara yalaklanma dönemindeydin

• Birde diğer clanların yardımı falan demişsin Son aden siegesinde Fear + Equanox + MagicR + birkaç küçük clan saldırdığı halde Navi tek başına kaleyi savundu . Espadasın çoğu oyuncusunu da Fear aden siegesi için clana almış olmasına karşın. Ha birde Aynı siege süresi içinde Aden Defans + Rune atack yapıldı. Gerçi seni etrafta göremedim ben hiç.. heralde crystalden izlerken atack gelen clanları Navi'ye yardıma geliyor falan zannettin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Espadas + MagicR 70 kisi online cikarmiyor herkes tatilde TeamSpeak'de Navigatos 130kisi oluyor Zaten MagicR dagildi Fear'a gecti main cp ile 1 cp daha. Emin olki Esit sartlarda oynansa ne olacagini biliorsun
    Runeyi aliyim derken Gludio'yu kaybedip kalesiz geziodu navigatos. Neyse adamlar almis kaleyi benim yazdigim o kadar cümleden orasi ilgini cekmis olmasi biraz garip üzerinde durduğum Scr3am'in cp sinin lamer olduguydu.
  • Yazık lae adamlar bot tartışıyor asdasdasdasd
  • Napalım kardeşim eu servere mi gelelim bu saatten sonra Ben zate bot sorunu yuzunden yaklaşık 1 aydir girmiorum oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeDiableRoug3 -- 5 Eylül 2012; 15:27:53 >
  • valla benimde 1 tane pk charim var canım sıkıldıgında swampta bot avlıyorum acaip zevkli oluyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Headsh0tdeluXe

Napalım kardeşim eu servere mi gelelim bu saatten sonra Ben zate bot sorunu yuzunden yaklaşık 1 aydir girmiorum oyuna

Mukadderat bu kardeşim zamanında söyledim bangır bangır bağırdım zevk alabiliyosanız ne mutlu ama artık eu server bile zevk vermiyor 50x god pvp bile daha zevkli :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

Yazık lae adamlar bot tartışıyor asdasdasdasd

Bu eleman da oynamadığı eu serverini koruma peşinde.. Ben oynadığım oyundan zevk alıyorum kardeşim bot mot hikaye. Sen 96-97 levelde endgame olup sonra gider pvp serverlerinde takılırsın. Biz de çok söyledik zamanında Eu dan bi halt olmaz günü gelip bırakacaksınız diye ama gururunuza yediremediniz. Şimdi bırakmışsın ama yine gururdan evet haklıydınız Eu dan bi cacık olmayacağını anladık demek yerine NcSoft'u kötüleme peşindesin. Ne çeşit bi egodur bu bi türlü yenemediniz. Oynamıyorsan kapa çeneni otur kıçının üstüne git oyna pvp serverini. Ben gelsem 1 aya senin charını Eu da yaparım ama Sen 1 sene uğraşan NcSoftta benim charımın yanından geçemezsin.

• Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..

Ne saçmalıyor acaba Ha dur kaldırdım blockun baktımda sidik yarışına girmeye çalışıyo sadece Adam mutlu karışmayın Birde 97 lv endgame contentinin içindedir bütün herşey açılır ve bütün içeriklere ulaşabilirsin tabi senin oyun konusundaki bilgin kaldıramaz bunu anlamayı clanın kestigi botları görünce mutlu olabilcek kadar aciz birde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 5 Eylül 2012; 18:36:31 >

• quote:

Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.

Ne saçmalıyor acaba Ha dur kaldırdım blockun baktımda sidik yarışına girmeye çalışıyo sadece Adam mutlu karışmayın Birde 97 lv endgame contentinin içindedir bütün herşey açılır ve bütün içeriklere ulaşabilirsin tabi senin oyun konusundaki bilgin kaldıramaz bunu anlamayı clanın kestigi botları görünce mutlu olabilcek kadar aciz birde

Zamanında block ta atmış zavallım yazdıklarımı görmek istemeyecek kadar koymuş demekki 97 levelde tüm instancelere giriyorsun diye endgame ol sen 5000x pvp serverinde bile endgame olmazsın daima yapıcak birşey vardır. Orjinalde de oyun sizin gibi ortalama playerlar için 97de bitiyor haklısın. Tüm instancelere girdin senden iyisi yok tamam. Heroluk umudu ya da serverde öne çıkma gibi bir durumu olmayan her hangi bir playersin. Sen adına ne diyorsan de, bunun açılımı pes etmektir. L2 senin için Game Over

• Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.

Yaw he he
  • He ya hee.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karen155

quote:

Zamanında block ta atmış zavallım yazdıklarımı görmek istemeyecek kadar koymuş demekki 97 levelde tüm instancelere giriyorsun diye endgame ol sen 5000x pvp serverinde bile endgame olmazsın daima yapıcak birşey vardır. Orjinalde de oyun sizin gibi ortalama playerlar için 97de bitiyor haklısın. Tüm instancelere girdin senden iyisi yok tamam. Heroluk umudu ya da serverde öne çıkma gibi bir durumu olmayan her hangi bir playersin. Sen adına ne diyorsan de, bunun açılımı pes etmektir. L2 senin için Game Over

Aman tanrım bu nasıl bir ego böyle ! Madalyada takarlar sana hero oldun diye serverin önde gideni oluncada saygıda duyarlar nede olsa digital bi ortamın kahramanısın :) Epyhonu o private serverden tanıyorum kaldıki sende benim konuma oynamak istediğini yazmışsın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ve ayrıca emin olduğum birşey var Epyhon böyle kuruntuları olmayan biri o yüzden block atmıştır sanada

• Kim nerde oynamak istiyorsa oynasın yahu. Ben iki serverda da oynadım.Ncwestte adamlar 3-4 tane char sokup kasanları gördüm :S.Sıkılıp eu ya geçtim.Eu da herşey daha dengeli.
    Şimdi ise h5 sw de takılıyorum. God sıkıcı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiktor

quote:

Orijinalden alıntı: karen155

quote:

Aman tanrım bu nasıl bir ego böyle ! Madalyada takarlar sana hero oldun diye serverin önde gideni oluncada saygıda duyarlar nede olsa digital bi ortamın kahramanısın :) Epyhonu o private serverden tanıyorum kaldıki sende benim konuma oynamak istediğini yazmışsın bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ve ayrıca emin olduğum birşey var Epyhon böyle kuruntuları olmayan biri o yüzden block atmıştır sanada

Dostum burda olay digital ortamda kendini kanıtlama çabası falan değil. Bu arkadaş kendi oynadığı server hakkında 5 yorum yazıyorsa Ncsoft hakkında 50 yorum yazıyor. Onun tercihi gider orada oynar ben Ncsoftta oynarım. Onun clanı için açtığı konuda benim yazdığım tek bir negatif yorumu göremezsin ama bizim clanın konusuna bile gelip orda oynamayın gelin Eu da oynayın diye yazabilecek kadar yüzsüz. Moderatörler tarafından yorumları silindiğinde haklısınız konu kirlendi diyip 2 gün sonra dayanamayıp aynı şekilde devam etti. Nasıl bir kuyruk acısı varsa eu yu bırakmasına rağmen hala NCsoft hakkında yorumları bitmiyor. Kaldı ki NcSoft ta sadece Shilen serveri yok Shilen dışında 4 tane daha server var. Bu konunun başlığına bakarsan adamın derdinin bizle olduğunu anlarsın Bi konuda da bana hadi sen Private serverine Naş Naş diye bir yorumu olmuştu. Ben private serverde de oynarım zamanında Türk c6 serveri açıldığında orjinale ara verip clanca orada da takıldık. 7/24 aynı yerde oynamak istesen de oynayamazsın. Ama herkesin sabrının bir sınırı var kusura bakma dediğin gibi 1-2 gün bende bu arkadaşla takılmış olsam benki senin gibi düşünürüm yada o bize karşı yazdıklarından dolayı biraz olsun yüzü kızarır. Ama Türkler olarak böyleyiz her zaman birbirini ezme çabaları. Olmaması gereken durumlar ama olaya tek taraflı bakmayacaksın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.