Şimdi Ara

+2 veren hakem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Çok irdelememek lazım.. Sonra muhaha çekip kaçanlar oluyor. Hayırlı olsun de geç.

Hayırlı olsun.
  • riski sevmez.
  • 2 dk. uzatma vermesine rağmen uzatmalardaki gol sonrası 1dk duran maçı 92:00'da bitiren hakem daha iyi bir hakemdir bence.
  • ceza sahası dışında kendini yere atan oyuncu olunca penaltı veren hakemden iyidir
  • en iyi hakem, hakeem olajuvan'dır.
  • 2 metre ofsaytı görmemezlikten gelen hakemden daha iyi durumdadır onur haysiyet olarak :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi sartta olursa olsun fb lehine bir karar verebilen hakem cok ama cok iyi bir hakemdir.
  • ne ağlak çıktınız stadın üstünden kuş geçse ona bile kulp bulacaksınız
  • 36
  • şampiyon ilan etti hakem uzatmalar başlamadan 4-2iken..1golün daha olabilieceğini hiç tahmin etmemişti.3golün olduğu bir ikinci yarıda en az 4dakika vermeliydi.3.gol olduğunda da ne yapacağını şaşırdı fazla uzatmadan bitireyim dedi..
  • Lütfen şuraya 2006'daki Fenerbahçelilerin videosunu koydurmayın da kendi kendinize seviniverin olur mu. Göz yaşıymış
  • ne alakası var.bi kere maç fazla durmadı +2 verdiğindede maç 2-4 dü.ne yani hakem "+5 falan verirsem 2 gol yer"diyemi +2 verdi??boş işler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Lütfen şuraya 2006'daki Fenerbahçelilerin videosunu koydurmayın da kendi kendinize seviniverin olur mu. Göz yaşıymış

valla onu bunu bilmem bu sene yaptıklarınızı bilmiyorsanız diyecek bir şey yok halada yapıyorsunuz yok +2 fazla seyirci federasyon vs uzar gider bu liste
  • quote:

Orijinalden alıntı: @TETİKÇİ

quote:

Lütfen şuraya 2006'daki Fenerbahçelilerin videosunu koydurmayın da kendi kendinize seviniverin olur mu. Göz yaşıymış

valla onu bunu bilmem bu sene yaptıklarınızı bilmiyorsanız diyecek bir şey yok halada yapıyorsunuz yok +2 fazla seyirci federasyon vs uzar gider bu liste

O benim derdim değil. Zaten daha fazla uzatılmalıydı bana göre de, uzar gider aynen dediğin gibi kulp ararsak illaha ki.

Benim dert ettiğim seviyesizce cevap vermeniz bu tür konulara. Ya aksini kanıtlayın, ya da konuyla alakası olmayan cevaplar vermeyin.

• quote:

quote:

quote:

O benim derdim değil. Zaten daha fazla uzatılmalıydı bana göre de, uzar gider aynen dediğin gibi kulp ararsak illaha ki.

Benim dert ettiğim seviyesizce cevap vermeniz bu tür konulara. Ya aksini kanıtlayın, ya da konuyla alakası olmayan cevaplar vermeyin.

pardon seviyesizce derken kimi kastettiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: rikimaru

ne alakası var.bi kere maç fazla durmadı +2 verdiğindede maç 2-4 dü.ne yani hakem "+5 falan verirsem 2 gol yer"diyemi +2 verdi??boş işler bunlar

fazla durmadı mı?bana 3golün olup 2 dakika uzatma verilen başka maç gösterebilir misin?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

pardon seviyesizce derken kimi kastettiniz

Fake seni...

• quote:

Orijinalden alıntı: Radioactivity

Çok irdelememek lazım.. Sonra muhaha çekip kaçanlar oluyor. Hayırlı olsun de geç.

Hayırlı olsun.

• quote:

TS hem ofsayt hem faulden gol atarken iyi. 2 metre dışarıda kendini bırakan Burak'a penaltı verilirken iyi.

Haa birde ilk yarıdaki FB- TS maçıydı sanırım. Orda Colman' a verilen bir penaltı var ona da iyi bir bak bakalım. O penaltıyı verirken de hakemler iyi
    (bunlar bir anda aklıma gelenlerki bundan fazlası da oldu TS lehine.)
    ama şimdi tüüü kaka oldu o hakem. Neymiş 2 dakka uzatma vermişmiş. Ofsayt vermişmiş..

Linke bir bak bakalım kaç tane TS yandaşı gelipte alakalı cevaplar verebilmiş.
    PENALTI NASIL MİDE BULANDIRIR

Allah sizin gibilere (bu topikte var bir kaç tane daha) doğru dürüst gören gözler ve gördüklerini doğru düzgün algılayabilen beyin ihsan eylesin.

Çünkü sizler için yapılabilecek başka bir şey yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.