Bölüm olarak bil.müh.Kocaeli 2.ögretim mi trakya 1.ögretim mi karar veremedim.Normalde kocaeli daha iyi bir üniversite ama 2.ögretim hakkında kafamda kuşkular var ve bu yüzden 2.ögretime biraz soguk bakıyorum.Siz olsaydınız neyi secerdiniz?(harc konusunu bir yere bırakırsak)
kocaeliyi seç hocaları,eğitimi,yapacağın stajlar,gündüz saatleri çalışma imkanın olması,şehir olarak kocaelinin edirneden iyi olması,istanbula yakınlığı,kampüsü,yurt olanakları kısaca kocaeli üniversitesi her türlü ezer diplomanda kinci öğretim yazmayacak olduktan sonra sorun ne
İkinci öğretim dahi olsa kocaeli seç derim.
Sorun olarak:Gece prof veya docent gelecegine arastırma görevlilerin falan gelecegini düsünüyorum.Aksam hocanın eve gitmek icin dersi erken kesecegini veya üstün körü konuyu anlatacagını düsünüyorum(lisede son1-2 saat hep güme giderdi).Ayrıca geç çıkmanın ulasımda sıkıntı yaratacagını ve akşam ders islemenini garipligini (dershanede saat 8 de ders islemistik o saatte bence verimsiz oluyor) düsünüyorum.Bu yüzden karar veremiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Hayalbaz93
Sorun olarak:Gece prof veya docent gelecegine arastırma görevlilerin falan gelecegini düsünüyorum.Aksam hocanın eve gitmek icin dersi erken kesecegini veya üstün körü konuyu anlatacagını düsünüyorum(lisede son1-2 saat hep güme giderdi).Ayrıca geç çıkmanın ulasımda sıkıntı yaratacagını ve akşam ders islemenini garipligini (dershanede saat 8 de ders islemistik o saatte bence verimsiz oluyor) düsünüyorum.Bu yüzden karar veremiyorum.
Kocaeli inşaatda okuyan kuzenim var.O anlatmıştı hocalarla konuşuğ sabahda derse girebiliyormuşsun öyle demişti bana
Anladım fakat o işe güvenmemek gerekir.Cünkü sürekli giremezsin,eni sonunda bir yerde o iş tıkanır.Hem o hocaya bağlı belki 1 hoca izin verir gerisi izin vermez.1-2 saatlik ders icinde sabah kalkıp sonra bidaha akşam derse gitmekte pek mantıklıca degil diye düsünüyorum.Normalde bakarsak hicbir fark olmaması gerekir(harc haric tabiki) ama öyle olmuyor işte,riskli bir durum.Gönlümden geçen kocaeli,aklımdan geçen trakya.