Şimdi Ara

2 TB PARASI GELDİ SAHİBİ YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    ÖNEMLİ NOT : arkadaşlar bu harddisk için forumdan bir üye ile konuştum fiyatta anlaştık.banka hesap numaramı yolladım ondan sonra bana kargo bilgisi yollayacaktı.hatta hangi kargo ile yollayım diye soru sormuştum.daha sonra ne aradı nede sordu.bende kızdım ( banka bilgilerimi adımı telimi verdim uğraştırıp almadı diye ) hiç yapmadığım bir şeyi yaptım kişisel bilgilerimin yazılı olduğu mesajlaşmayı sildim.bugün hesabıma başka bir yerden 20 tl geldi.kontrol için baktığımda ayın 23.01.2015 tarihinde ali önder adına 2 tb ödemesi yazılı 150 tl gelmiş.haydaaa dedim.beni arayan soran daha olmadı.iyide bu adama ne oldu ? konuşup anlaştığım üyenin ismi ali önder mi ? anlamadım gitti bu işi.bana parası gediğine göre ürünü ali önder isimli ( kimse artık ) rezerve ediyorum.bu isimli üyeyi tanıyanınız varsa benimle temasa geçsin.

NOT : ÜRÜN SATILDI SATIŞ GERÇEKLEŞMİŞTİR

elimde 2TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm harici kutudan çıkmış sistem kurulmamış ST2000DM001 modeli son teknoloji disk vardır.toplamda 55 saat kullanılmış sıfır ayarındadır.fiyat 185 tl

NOT : ARKADAŞLAR SADECE 240-256 GB SSD TAKASI OLUR.ÜSTE MAKUL BİR FARK VERİLİR

http://www.akakce.com/sabit-disk/en-ucuz-seagate-barracuda-2tb-st2000dm001-fiyati,578147.html

2 TB  PARASI GELDİ SAHİBİ YOK

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisimiyav -- 31 Ocak 2015; 12:00:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Takip

Case: Corsair Graphite 760T | MOBO: Gigabyte Z790 UD LGA1700 | CPU: Intel® Core™ i5-14600KF @ 4 GHz | CPU Cooler: Corsair H115i RGB Platinum | RAM: GSKILL Trident Z5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 @ 6400MHz CL32 |
    PSU: Corsair AX860 80+ Platinum | GPU: MSI RTX 3080 GAMING X TRIO GDDR6X @ 1815 MHz 320-bit | SSD: Adata XPG Spectrix S40G 512 GB-Samsun 980 1TB-Exceria Pro 2TB | HDD: 3TB Seagate SV35 7200RPM - 4TB Seagate Skyhawk 5900 RPM | Display: Asus VG258QR
    RΛZΞR: Blackwidow ELITE | Mamba CHROMA 16K | Kraken V3 Pro | Goliathus Extended Chroma

• Hayırlı satışlar...

bana mesaj falan gelmedi hocam.belki mesajı sildiğim için sen yollayınca ben tarafından silinen mesaja entegre olmamış olabilir.size banka bilgilerimin yanında cepte vermiştim neden aramadınız ?ah be kardeşim neden profilimden veya ilana şimdiki gibi not düşmedin o zaman ? o günden beri kaç kez ilanı güncelledim insan bir not düşer.ama neyse sağlık olsun o zaman.ben kendi adıma sevindim.size özelden mesaj yollayacağım siz bana kargo bilgilerinizi yazın

teşekkürler arkadaşım gerçekten entresan bir durum oldu :) vallahi arkadaştaki sakinliğe pes bile dedim.ben birine 2 tb parası yollayacağım mesaja cvp gelmeyecek.cepten genelden sorunlu alışverişlerden tutta kafa atmadık yer bırakmazdım :) halbuki bizim 150 tl 23.ünden beri kuzu gibi bankada beni bekliyormuş.arkadaşımızla iletişimi kurduk inşallah bugün alışverişi tamamlayacağız.herkese iyi forumlar

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.