Şimdi Ara

2 tane internet explorer açılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar İE görev çubugunda sabitti. daha sonra nasıl oldu bilmiyorum masaüstündeki kısayoldan yada görev çubugundaki kısayoldan tıkladıgımda görev cubugunda yeni bir İE simgesi çıkıyo.. tekrar İE yükleyeyim dedim bu defa Hem ''Program files'' Hemde ''Program Files(x86)'' klasöründe iki ayrı İE klasörü oldu ve silinmiyorda. denetim masasında da İE kaldırılmıyo.. Lütfen yardım edin..

http://c1301.hizliresim.com/15/m/j2wnk.jpg

• İnternet explorer simgesine sağ tıklayıp görev çubuğundan ayır diyince bir tanesinin kaybolması lazım.

Kaldırmak için ise denetim masası program ekle kaldırdan Yüklü windows bileşenleri kısmından internet explorer 9 güncellemesini kaldırmayı dene.
  • Dediğini yaptım ama olmadı. normalde araç çubugunda tek explorer vardı. masaüstündednde açsam araç çubugundanda acsam bi tane oluyordu. ama şimdi resimdede oldugu gibi iki tane... explorer ı kaldırmanın bi yolu olaydı iyiyidi... ilgin için tesekkürler kardeşim.. sağolasın..
  • Aşağıdaki yönergeler hem Windows 7 hem de Windows Vista için geçerlidir.

Başlat düğmesini tıklatın, arama kutusuna Programlar ve Özellikler yazın ve ardından sol bölmedeki Yüklü güncelleştirmeleri görüntüle'yi tıklatın.
    Bir güncelleştirmeyi kaldır seçeneğinin altındaki Microsoft Windows bölümüne gidin.

Windows Internet Explorer 9'u sağ tıklatın, Kaldır'ı tıklatıp istendiğinde Evet'i tıklatın.

Aşağıdakilerden birini tıklatın:

Şimdi yeniden başlat (Internet Explorer 9'u kaldırma işlemini bitirip daha önce yüklü olan Internet Explorer sürümünü geri yüklemek için).

Sonra yeniden başlat

2 tane internet explorer açılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 20 Ocak 2013; 0:15:52 >

• Aynısını bugün yapmıştım ama hiçbişey değişmedi. İE dediğim dedik diyor...
  • denedim olmadı hala anlam verebilmiş değilim.. peki x86 Daki İE ile diğer klasördeki İE den kısayol vermem farkedermi Bi değişiklik olur mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.