1- x² – y²=1 hiperbolüne teğet ve eğimleri 3 olan doğruların y eksenini kestiği noktalar arasındaki uzaklık kaç birimdir? 2- f(x)=3√x ğrisi x=1 ve y=0 doğruları ile sınırlanan bölgeyi y=mx doğrusu iki eşit parçaya ayırıyor. Buna göre m değeri kaçtır?
3. Soru için parçalı limit hesabı 0 dan 1 integral 2x2/2 -4x diye parçalayacaksın tek tek integrallerini alacaksın -11 cıkıyor bugun çözdüm bunu 😃 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: gtrgergreerg http://sketchtoy.com/65312646 çok sağol dostum ilk 2 soruya da bir bakabilir misin
Mono87 kullanıcısına yanıt kardeşim bu ilk sorunun çözümü :) dualarını esirgeme aslında bende yapamadığım sorularımı paylaşmıştım onlarada bakarsanız sevinirim :)
Knk O integral sorusunu cizerek cozmustum bide buyur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True Romance -- 11 Haziran 2015; 19:58:45 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: gtrgergreerg kardeşim bu ilk sorunun çözümü :) dualarını esirgeme aslında bende yapamadığım sorularımı paylaşmıştım onlarada bakarsanız sevinirim :) sağol dostum