Cember orani 5 turevli g h sorusu g2 f2 h2 buldum siz naptiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2 sorunun cevabi neydi ayt mat

-
-
İki tane gfh sıralama sorusu vardı birini hfg diğerini gfh yaptım hangisi hatırlamıyorum ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turevli soruyu hatirlamiom ama cember yaricap orano 5 evet
hepsine 000 de once g artiyordu onu 1 yap h azaliodu -1 de f gene 0 oluyo sirala oradan
tarihteki antlaşma sorusu neydi türkiye x devletle savaş yapmayacak falan diyolardı
-
Çember 5 türevini verip sıralama istediği gfh olucak
Dger 123 verip fonksiyon sordugu 1 g 2 f 3 h olcakti dimi
Almanya yaptim emin degilim 2. Ww da saldirgan tutip sergiledigi icin
ben ilk sscb yapacaktım sonra yunanistan yaptım kesin sscb çıkar
-
yes
-
Çember oranlı soruyu nasıl yaptınız?
5
6
büyük olan yarıcap a küçük olan yarıcap b de
2a+2b = 3a-3b den a/b 5 olcaktı
-
Nasıl cozdunuz onu soruyorum. Ben çözemedim
Iki merkez uzakligini ilk basta 2k+2b buldum sonra yari cap 3 katina ciktiginda kucugun yaricapi saga dogru 3k oluyodu ve tam sag tarafta teget olduklarini dusundum tek nokta dedigi icin icine alir diye dusundum sagda 3k solda 2k+2b toplam 5k+2b geldi oda 3b ye esitti ordan yaptim ben
Sağol :( çok uğraştım ama yapamadım
Soru tartışmayacağım dedim ama dur bunu söyleyeyim. Ben şöyle düşündüm hocam, Yunanistan ing ve fransanın kuklasıydı o zamanlar bi de sıkıntı yaşadığımız bir devletti Yunanistan olabilir diye düşündüm. Diğerleriyle savaşmayacak dense de bi şey yapamazlardı diye düşündüm umarım doğrudur :/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sscb bana mantıklı gelmedi çünkü çarlık Rusya yıkılınca sscb pek de düşman davranışlar sergilememişti hatta en çok yardımı o yapmıştı falan aklıma bunlar geldi eledim sscbyi. Tüm tarih bilgim karışmış olabilir şu an ://
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
almanyaydı o soru bence
Benzer içerikler
- concor kullananlar yorumları
- 4 ayda yks kazanılır mı
- grammarly türkçe
- deniz astsubay rahat mı
- geometri sorusu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X