Şimdi Ara

2.Sezon (tahminler-düşünceler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar..yaklaşık 1 saatlik bi yolculukta bulundum ve yolculuk esnasında böyle bir konu geldi aklıma..iyide olacağını düşündüm ve açmaya karar verdim..2.sezon hakkında düşünceleriniz önerileriniz( zaten gerçek olup olmıyacağı pek önemi yok şahsi düşünceniz)olmasını bekledikleriniz vs..

şöyle herkesin kendi mesajında şunlara cevap vermesi isterim ki herkesin aynı konular üzerinde düşünceleri olursa daha güzel bi konu olur gibi..

1- heroların fiyatları-skill durumu konusu:

şöyleki hangi hero derseniz adınız baş ve son harfleri ile başlıyan 3(max) hero hakkında fiyatı ve skillerini yorumlamanız..örneğin kittyMiE :

k:

katarina: Fiyat olarak 3150 hakediyor bence..skill olarak ultisinin süresi 10saniye uzatılabilir..oynanışta bi aksaklığa neden olacağını pek zannetmiyorum..shunponun (+0.75)lik değeri (+0.65) olabilir..W skilli ile birleşince öyle güçsüz bi skill değil..

kayle : Fiyat olarak 450 az gibi 850 IP lık yeni ara bi sınıf gelebilir..fighter support türünün tek örneği bi hero için 450 az gibi..skill olarak ultisi 3 saniye olmasına karşın cooldown süresi az 10 saniye uzatılabilir..Q skillinin slowu 1 lwlde iken %25 yerine kademeli olarak artabilir..aynı şekilde W skilininde verdiği koşu hızı kademeli olarak artabilir..base healthininde düşmesi yönündeyim sonuçta tank değil bişe değil lwl başı 93 HP veriyor..80 ideal olucaktır kanımca..

karthus :Fiyat olarak 6300 hakediyor gibi.. şuan için ideal bi hero belki bas healthi +75 den +80e çıkabilir...heronun en önemli özelliği ultisi zaten

ultisi için aklımdan geçen ya belli range içinde atabilsin

ultinin kendini belli etme saniyesi 3 den 4 e çıkarılsın..

250/400/550 (+0.6) değerleri 220/410/520 (+0.6) olarak değiştirilebilir..

E:

Evelynn : Fiyat olarak ideal...414+86 başlangıç hp değerleri 400+88 olarak değişebilir..E skillinin (+1) ap ratiosu (+0.8) olabilir..

Ezreal :Fiyat olarak kesinlikle 6300ü hakediyor bence..tek eksiği AD kasanlar için biraz daha AD kısmına buff gelmesi..health olarak 350+80 yerine 390+75 olabilir..

damage +3 yerine +4..

2- Heroların skinleri

burası size kalmış 3 heronun adını gelebilicek skin modelini tahmin etmeniz..

anivia : şahsen annienin skinini gördükten sonra anivianın ultisi neden alevli alevli slow yapmasın dedim..belki legendry bile olabilir kırmızı anka kuşu..Q skilli alev topu atar..duvar skilide akışkan lav şeklinde olabilir..yumurtasıda kırmızı cancanlı bi yumurta olabilir..

jax : eline bir adet büyük boy merdane veririz..üstünede aşçı kıyafeti giydiririz..Q skilli havada un saçarak zıplıyabilir..ve havada 4 saniye felan kalır bi şekli olsun dimi..E skilli corkinin blindi gibi olabilir..ultisini bulamadım

ashe : son olarak commando ashe diyorum

sizdende bu tarz postlar bekliyorum bunların dışında eklemek istedikleriniz olursa çekinmeyin ekleyin

not diyelim : başkasının yazıklarına eleştiride bulunmadan post atalım..her düşünce kendince doğrudur..

• w harfinde birtek warwick var fakat evelynn ve yorick hakkında tahminlerim var

warwick: zaten taş gibi hero ne op ne up. sadece ap ww trollerini önlemek için Q nun Ap ratiosu azalıp base dmg i artabilir diye düşünüyorum

evelynn:

stun sonrası vuruşunun nunu gibi ağır slow yapılmasını bekliyorum ilk levelda bile. rakamları şuan bilmiyorum fakat %35/%40/%45 şeklinde gidebilir. birde hate spike a ufak bi AD ratio eklenebilir

yorick:

pek popüler bir champ olmadı bu yüzden caitlynn gibi bufflanacağını düşünüyorum.

skin:

vampire hunter vayne olabilir kemerinde bir katana falan hoş olur tasarım resminde de vandal vlad gibi motor üstünde çizilebilir

aqua brand ilginç olur aslında su temalı karakter yok bildiğim kadarıyla ashe nunu falan frost onlar skilleri de güzel olur annie gibi ultisi dev bi su dalgası gibi olur w girdap falan olabilir

• Brand için bir ghost rider skini olsa fena olmaz mıydı? Motorsikletli falan.

Brand'e çok iyi giderdi bence. Bunu niye düşünemişler ki. Ben Brand ilk çıktığında hatırlıyorum ilk gördüğümde aklıma direk ghost rider gelmişti.

Veigar için de He-Man'deki Orko veigar. Bence mükemmel uyuyor veigar'a.

• Yeterki sezon 2 gelsin başka bişe istemem Ah tabiki yeni haritada gelsin sezon 2 ile beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: neuro

Brand için bir ghost rider skini olsa fena olmaz mıydı? Motorsikletli falan.

Brand'e çok iyi giderdi bence. Bunu niye düşünemişler ki. Ben Brand ilk çıktığında hatırlıyorum ilk gördüğümde aklıma direk ghost rider gelmişti.

vandal brand ghost rider a çok benziyor zaten

• 1)Account transfer gelsin
    2)Takımda leaver olduğu zaman leavera sahip takım %15 daha fazla exp kazansın(%10 da olabilir) ancak leaver 10 dakikadan sonra geri gelemesin(yada şu leaver olayına başka bir çözüm bulsunlar artık yeter..)

Champlere ve skinlere gelecek olursam

1)bilmiyorum öyle bir şeyin yapılması bu oyun için mümkünmüdür ama nidaleenin değişik versiyonu gelsin yani sezon 2 için tam bir bomba champ olsun. Nasıl derseniz şöyle

Hero bir corki gibi olacak birde xin gibi olacak(elbette xin kadar güçlü değil) xin gibi başlayacağız oyuna yakın dövüş karakteri olucak demek istediğim aracımıza bindiğimizde hızımız %5 gibi az bir şekilde artıcak ve corki gibi ranged olucaz.bence müthiş zevkli bir karakter olur

2)Vladimire arkadaş gelicek ancak bu sefer onun ultisi yarasaya falan dönüştürecek(bu da başka bir nidalee seçeneği) hatta vlad gelirken kuzenimle hep bunu beklemiştik nidalee gibi olur falan diye fakat hayal kırıklığı olmuştu

skinler hakkında aklıma gelen pek birşey yok aslında ama 1 tane legendary skinle oyuna renk katabilirler

ama Account Transferi getirmezlerse 4.çeyrekte Dota 2 beni bekler..

• quote:

Orijinalden alıntı: 35gta

1)Account transfer gelsin
    2)Takımda leaver olduğu zaman leavera sahip takım %15 daha fazla exp kazansın(%10 da olabilir) ancak leaver 10 dakikadan sonra geri gelemesin(yada şu leaver olayına başka bir çözüm bulsunlar artık yeter..)

Champlere ve skinlere gelecek olursam

1)bilmiyorum öyle bir şeyin yapılması bu oyun için mümkünmüdür ama nidaleenin değişik versiyonu gelsin yani sezon 2 için tam bir bomba champ olsun. Nasıl derseniz şöyle

Hero bir corki gibi olacak birde xin gibi olacak(elbette xin kadar güçlü değil) xin gibi başlayacağız oyuna yakın dövüş karakteri olucak demek istediğim aracımıza bindiğimizde hızımız %5 gibi az bir şekilde artıcak ve corki gibi ranged olucaz.bence müthiş zevkli bir karakter olur

2)Vladimire arkadaş gelicek ancak bu sefer onun ultisi yarasaya falan dönüştürecek(bu da başka bir nidalee seçeneği) hatta vlad gelirken kuzenimle hep bunu beklemiştik nidalee gibi olur falan diye fakat hayal kırıklığı olmuştu

skinler hakkında aklıma gelen pek birşey yok aslında ama 1 tane legendary skinle oyuna renk katabilirler

ama Account Transferi getirmezlerse 4.çeyrekte Dota 2 beni bekler..

Exp biryere kadar, sonuçta herkesin max levelı aynı. Ama gold artışı +1 ya da +2 arttırılabilir. Ya da ne biliym bunları düşünmek onların işi. Birşey bulurlar umarım.
    Account change ne

İlk mesajada dikkat ettimde söylediğin herşeyin tam olarak tersini düşünüyorum (Cidden) Senin buff gelsin dediğine hep nerf gelsin istemişimdir. Ya da tam tersi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dersah. -- 5 Temmuz 2011; 4:27:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sezon 2'de fiddle'nin fearini nerflesinler benim için yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zethos

Sezon 2'de fiddle'nin fearini nerflesinler benim için yeterli

Tenacity ne güne duruyor ?
  • Sion :

Bence gayet güzel bir karakter.Eskiden stun süresi 2 saniyeydi artık 1.5 saniye ve bana göre yerinde bir karar oldu , level 1 de 2 saniye stun atmak bu kadar kolay olmamalı yani.Ap kasarken nooblara karşı çok güçlü olsada op denilemez bana göre çünkü banshee's veil gerçekten hard counter ve shield ı açıkken ona yeterince damage vurarak shield ını kırıp damage vurmasınıda engelliyebiliyorsunuz.
    Ad kasıncada late gamede bir canavara dönüşebiliyor ama kasmak zor olabiliyor çünkü fazla hareketli bir karakter değil ve hiç bir kaçma veya atlama skilli yok.

Soraka:

Armor bufflı healıyla , silence ıyla global ultisiyle ve laning i kolaylaştıran mr aurasıyla gayet güzel bir karakter ama sona , janna gibi karakterlerin verdiği utility yi ve team fightlardaki cc yi veremiyor ne yazık ki.Yinede çok severim kendisini.

Singed:

Tam bir rambodur , herhangi bir şeyinin değişmesine gerek yok bence , çoğu karaktere göre özel bir karakterdir ve öylede kalmasını isterim.Öldürülemezliğini çoğu herodan farklı olarak defansına değiş hızına borçludur.Oyundaki en sinir bozucu herolardan biridir. bkz: teemo

• nocturne:

bence hala op bi herodur sadece ultinin zamanını ve q nun verdiği 15 atagı 20 yapsınlar artık

malzahar:

bence hala güclü bir herodur kendileri e w q r pat adam ölür

Fiddlesticks:

bende aynı seyi dicektim ve fearına nerf gelmeli

Twitch:

Artık twitchi guclendirsinler yani bune adamın biri 96-41-85 kere öluyor bune armoruna buff canına da buff gelmeli bence

Jarvan:

Kendileri Demacia'nın Prensidir artık q w e nin mana istegi azalsın dotadakı gibi bi skil atıom mana bittio :D

ve AD kassın isteddim

ve evet ghost rider brand bence super olur

• Alistar : E skilli biraz artirilabilir. Yada Def-Support agirlikli remake olabilir.
    Karthus : Grim Reaper skini biraz daha guzellestirilebilir. Cok zayif duruyor bence. Ayrica Ulti ve AP ratio artirilmali zaten cabuk oluyor birde gucu azalinca hic cekilmiyor.
    Soraka : Artik bircok oyunda gormek istiyorum bu heroyu. Tarihin tozlu sayfalarinda can cekisen bir hero. Remake lazim.
    Kayle : Soraka ile ayni kaderi paylasiyor. Biraz bufflanmali yada Remake yapilmali.

Oyun geneli icin:
    - Degisik oyun modlari gelmeli. Mesela DotA vari bir harita vardi oyunun 40nci dakikasinda ortada boss cikiyordu. O tarzda birsey olabilir. Eglenceliydi.
    - Harita tamamen degismeli en azindan 5v5 harita artik degismeli. Yada Haritalara degisik birkac skin gelmeli ki artik gozumuz ayni seyleri gormekden bikmasin.
    - Account delete olmali.
    - Herolara Test suresi verilmeli. Free olanlar haricinde hero alindiginda test icin 3 gun verilmeli. Bu 3 gunde begenmezsen geri verbilmelisin.
    - Ayni gun ust uste oynanan maclardan sonra gelen IP artmali.
    - Chat filter a biraz daha kelime eklenmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurcellonline

Alistar : E skilli biraz artirilabilir. Yada Def-Support agirlikli remake olabilir.
    Karthus : Grim Reaper skini biraz daha guzellestirilebilir. Cok zayif duruyor bence. Ayrica Ulti ve AP ratio artirilmali zaten cabuk oluyor birde gucu azalinca hic cekilmiyor.
    Soraka : Artik bircok oyunda gormek istiyorum bu heroyu. Tarihin tozlu sayfalarinda can cekisen bir hero. Remake lazim.
    Kayle : Soraka ile ayni kaderi paylasiyor. Biraz bufflanmali yada Remake yapilmali.

Oyun geneli icin:
    - Degisik oyun modlari gelmeli. Mesela DotA vari bir harita vardi oyunun 40nci dakikasinda ortada boss cikiyordu. O tarzda birsey olabilir. Eglenceliydi.
    - Harita tamamen degismeli en azindan 5v5 harita artik degismeli. Yada Haritalara degisik birkac skin gelmeli ki artik gozumuz ayni seyleri gormekden bikmasin.
    - Account delete olmali.
    - Herolara Test suresi verilmeli. Free olanlar haricinde hero alindiginda test icin 3 gun verilmeli. Bu 3 gunde begenmezsen geri verbilmelisin.
    - Ayni gun ust uste oynanan maclardan sonra gelen IP artmali.
    - Chat filter a biraz daha kelime eklenmeli.

Chat filter da artık kelime yok ki nasıl tribunal yapsınlar?
    Bence adam gibi bir replay sistemi getirmeliler.Lux gibi full skill shot olan bir karakter getirseler güzel olur.Benim isteklerim bu kadar.

• Skin konusunda kadın champlaın erkek versiyonu, erkek champların kadın versiyonu olsun.
  • Katarina'ya bi buff gelmesi daha iyi oalbilir. Çünkü Ultisinin bozulması çok kolay. Ultisinin CD'si 10sn arttırılıp stun koruma tarzı bişey eklenmesine razıyım :)))
  • quote:

Penguen tipli bir şey getirilsin, oyunda kurt var timsah var .
    Penguen de olmalı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-13F3B3B59 -- 5 Temmuz 2011; 10:48:46 >

• Leaver hakkında fikirim şöyle benim : Eğer takımından biri çıkarsa oyuna otomatik olarak bot atanır ama bunu karşı takım bilmez sadece sizin ekranda yazar en azından 1 kişi eksik oynamazsınız.
  • Bot olmasi kotu olur direk feeder olur. AI daki gibi item ve gold yapcaksada cok haksizlik olur karsi takim icin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wingo119

quote:

vandal brand ghost rider a çok benziyor zaten

Bu resmi görünce aklıma geldi FF9daki Vivi'ye benziyor Veigar onada bi skin yapsınlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cremiesto

quote:

Orijinalden alıntı: Zethos

Sezon 2'de fiddle'nin fearini nerflesinler benim için yeterli

Tenacity ne güne duruyor ?

%35 tenacityle 3 sn fear ne kadar azalcakki?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.