Şimdi Ara

2 SENELİK BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI NEREDE OKUNUR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 senelik tercihlerimi yaptım şimdi tutmazsa diye 2senelik tercih yapıcam ve kafam cidden çok karıştı

Aşağıda ki okullarda okuyan bilgi sahibi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim:)

Uludağ Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı // Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
    Ege Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı // Ege Meslek Yüksekokulu
    Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı // İzmir Meslek Yüksekokulu
    Dokuz Eylül Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi // İzmir Meslek Yüksekokulu
    Marmara Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı // Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
    Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı // Teknik Bilimler Meslek Y.O.
    Sakarya Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı // Sakarya Meslek Yüksekokulu
    Karabük Üniversitesi Bilgisayar Teknolojisi // Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
    Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı // Kocaeli Meslek Yüksekokulu
    Çanakkale 18 Mart Bilgisayar Programcılığı // Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
    Pamukkale Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı // Çivril Atasay Kamer Meslek Yüksekokulu

• up arkadaşlar cidden değerli görüşlerinize ihtiyacım var
  • istediğin şehirde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nrunke

istediğin şehirde

istediğim şehir olacak tabii ama okul,çevre,yaşam hakkımda hiç bir bilgim yok bu şehirlerde o yüzden okuyan,yaşayan varsa onların fikirlerini almak için açtım bu konuyu
  • Hedefinde daha sonra dgs ile bilgisayar muhendisligine gecmek varsa not ortalaman onemli. Gereksiz kasan hocalarin oldugu okula gitme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum fakülte ve 2 yıllığı aynı yerde olan üniversiteyi tercih et 2 yıl okuyacaksın bari adam gibi oku güzel bir yerde oku örneğin anadolu üniversites fakülte ve 2 yıllığı aynı yerde ona dikkat et :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.