Şimdi Ara

2 senedir çenemde siyah noktalar var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Benim sivilceden yana hiç bir problemim yok bir sivilce cıksa maksimum 2 güne geçiyor ama siyah noktalardan bıktım. alt dudağımla çenemin arası siyah noktalarla doldu ve yaklaşık 2 yıldır hep ordalar banamısın demediler. Hertürlü krem-sabun türü şeyler alabilirim yeterki çaresini söyleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: haliljo06

Merhaba arkadaşlar. Benim sivilceden yana hiç bir problemim yok bir sivilce cıksa maksimum 2 güne geçiyor ama siyah noktalardan bıktım. alt dudağımla çenemin arası siyah noktalarla doldu ve yaklaşık 2 yıldır hep ordalar banamısın demediler. Hertürlü krem-sabun türü şeyler alabilirim yeterki çaresini söyleyin.

Aynen hocam sadece yeri farklı benim burnumda var. Sivilce için çözüm önerisi yazabilirim lazım olana fakat şu siyah nokta olayını çözmemiz lazım.
  • up
  • aynen sivilceler geçiyor birazda siyah noktalar gitmiyor krem jel vb sürüyorsun hiçbirşey olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Déjà Vu

quote:

Merhaba arkadaşlar. Benim sivilceden yana hiç bir problemim yok bir sivilce cıksa maksimum 2 güne geçiyor ama siyah noktalardan bıktım. alt dudağımla çenemin arası siyah noktalarla doldu ve yaklaşık 2 yıldır hep ordalar banamısın demediler. Hertürlü krem-sabun türü şeyler alabilirim yeterki çaresini söyleyin.

Aynen hocam sadece yeri farklı benim burnumda var. Sivilce için çözüm önerisi yazabilirim lazım olana fakat şu siyah nokta olayını çözmemiz lazım.

Sivilceler için ne önerirsin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 06sefa1910

quote:

Orijinalden alıntı: Déjà Vu

quote:

Sivilceler için ne önerirsin ?

http://tr.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=23468
    Şu ürünü sabah akşam yüzünüzü yıkıryorsunuz. Geçiriyor 1yada 2 günde. Full sivilce taradıysa 1 haftada iz kalmıyor. Oriflame danışmanı felan varsa tanıdık alabilirsiniz.
    Yüz yıkama jelide var fakat bu ucuz ve cidden işe yarıyor.

• siyah nokta temizleme bandı alınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyum 3 senedir aynı :S
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.