Şimdi Ara

2 puan kaybetmedik, kazandık!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • evet arkadaşlar belki 2 puan kaybettik ama kezman denilen topa vurmaktan aciz, sahada deli danalar gibi dolanan, topu ayaklarına dolaştıran, zeka yoksunu bir adamdan kurtulduk. zico efendinin yapamadığını Bünyamin Gezer yaptı. teşekkürler Bünyamin Gezer ilk defa bir kırmızı karta bu kadar sevindim. Zaten Kezman sahadayken rakip resmen 12 kişiydi. Çıkarkende iyiki atıldı dedim. İnşallah onun yerine oynayacak adam şansını iyi değerlendirir



  • quote:

    Orjinalden alıntı: veneficia


    quote:

    Orjinalden alıntı: turnOFF

    evet arkadaşlar belki 2 puan kaybettik ama kezman denilen topa vurmaktan aciz, sahada deli danalar gibi dolanan, topu ayaklarına dolaştıran, zeka yoksunu bir adamdan kurtulduk. zico efendinin yapamadığını Bünyamin Gezer yaptı. teşekkürler Bünyamin Gezer ilk defa bir kırmızı karta bu kadar sevindim. Zaten Kezman sahadayken rakip resmen 12 kişiydi. Çıkarkende iyiki atıldı dedim. İnşallah onun yerine oynayacak adam şansını iyi değerlendirir


    kezman'in yedekleri de drogba,torres falan ya seviniosun..


    kezmanın yedei hakan şükür bile olablir bak düşün hakan şükr diyorum yani kezman o kadar kötü...




  • Adam mücadele etmese, bir çaba içinde olmasa eyvallah diyecem de yazık şu adama yapılanlar. Yazık yani başka birşey demiyorum.
    Hiç de sevinmedim, fazlasıyla da üzüldüm. Yazık...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cause_of_death

    Adam mücadele etmese, bir çaba içinde olmasa eyvallah diyecem de yazık şu adama yapılanlar. Yazık yani başka birşey demiyorum.
    Hiç de sevinmedim, fazlasıyla da üzüldüm. Yazık...


    ya arkadaşım neye üzüldüünü gerçekten anlamak zor bu adam mücadele ediyorda noluyo yani her türlü takıma zararı war tamam bi ismi war ama oda yetmiyor artık 6 pastan gol kaçıran adam bu hmde bir iki deil yani....
  • Kezmanı bitiren adam Zico dur! O sırtı dönük tek forvet oynayacak bir oyuncu değil. Kendini bütün dünyaya ispatlamıs Kezman, sana ispatlamasada olur turnOFF .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Brooklyn

    Kezmanı bitiren adam Zico dur! O sırtı dönük tek forvet oynayacak bir oyuncu değil. Kendini bütün dünyaya ispatlamıs Kezman, sana ispatlamasada olur turnOFF .



    peki bu kadar müsait pozisyondaki golleri de mi sırtı dönük olduu için kaçırıyor çift forwet oynasada kaçırıyor kezmana kndini ıspatla diyen yok zamanında ispatlamış ama artık yok gitmesi lazım şimdi ispatlması deil o unwanını koruması lazım.....
  • bi GS li olarak benim dışımda bir olay ama mücadele falan demişler.Yıllardır bu saçma lafla herkesi uyutuyorlar.Neyin mücadelesi? Barcelona Şampiyonlar Ligi'ni aldığında çok mu mücadele etti? Teknik yetenekleriyle ön plana çıktılar.Sahaya köpek koysan o da koşar mühim olan koşmaktan çok pozisyon geldi mi gol atmak.Mücadele edilerek maç kazanılmıyor gol atmak lazım.Ve Kezman'ın bu zaafı var.Crespo olsaydı Fenerde ve Kezman'a sezon başınan bu yana gelen pozisyonlar gelseydi şu anda toplam 20 civarı golü olurdu.Verilen paralara yazık.
  • Kezman bütün bir maç boyunca pres yapıyor.. Adam her dakika hareketli. Kendide dile getirdi görmek içinde kahin olmak gerekmiyor."İleride okadar yoruluyorumki pozisyona girdiğimde gücüm kalmıyor" diyor.Bakın Alex kosmayı hiç sevmeyen bir maçta 2-3 tane kaleye dikey pas atıp en azında 2 sinde golluk pozisyon yaratan bir adam.Ama maçın diğer 88 dakikasında oyunda yok. Hücuma katkı yapacak diğer adamlar kim ?Wederson ve Deivid. Yani devamlı atak oynamamızı sağlayacak 3 oyuncu Kezman,Deivid Ve Wederson. Arkada oynayan Aurelio ile Deniz lütfedip ileri bir top tasıyım hucum yapayım katkı sağlayım demiyor.Koca Fenerbahçe 4defans +Aurelio ve Deniz ile 6 kişi savunma yapıyor.

    Appiah geldiğinde takımda büyük değişim olacak çok daha fazla pozisyon yarıtıcaz. Buraya yazıyorum.


    Ayrıca takımın en büyük sorunu Denizi defansif orta alan oynatan Zicodur! Deniz normalde defansta göbekte oynuyordu.




  • Appiah daha 1-2 ay daha oynamıcak diye duydum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Brooklyn

    Kezman bütün bir maç boyunca pres yapıyor.. Adam her dakika hareketli. Kendide dile getirdi görmek içinde kahin olmak gerekmiyor."İleride okadar yoruluyorumki pozisyona girdiğimde gücüm kalmıyor" diyor.Bakın Alex kosmayı hiç sevmeyen bir maçta 2-3 tane kaleye dikey pas atıp en azında 2 sinde golluk pozisyon yaratan bir adam.Ama maçın diğer 88 dakikasında oyunda yok. Hücuma katkı yapacak diğer adamlar kim ?Wederson ve Deivid. Yani devamlı atak oynamamızı sağlayacak 3 oyuncu Kezman,Deivid Ve Wederson. Arkada oynayan Aurelio ile Deniz lütfedip ileri bir top tasıyım hucum yapayım katkı sağlayım demiyor.Koca Fenerbahçe 4defans +Aurelio ve Deniz ile 6 kişi savunma yapıyor.

    Appiah geldiğinde takımda büyük değişim olacak çok daha fazla pozisyon yarıtıcaz. Buraya yazıyorum.


    Ayrıca takımın en büyük sorunu Denizi defansif orta alan oynatan Zicodur! Deniz normalde defansta göbekte oynuyordu.


    abi şunu düşün nobre de tek forwet pynuyordu kezmanın yaptıı paslar bile olumsuz.




  • Nobre tek forvet oynarken herdaim diri Rakibi yıpratan Tuncay ve formda bir Appiah vardı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Brooklyn

    Nobre tek forvet oynarken herdaim diri Rakibi yıpratan Tuncay ve formda bir Appiah vardı.


    onlar geöen senede wardı ama kezman kaç gol attı?biraz takip edelim..
  • maçı izlemiyordum ama maçda mesaj geldi kezman atıldı haftaya rahatız diye
  • Fenerbahçe orta alandan kaç tane hucum yapıyor sorırım size ?Aurelio Deniz Alex iç orta saha.Bu adamların topu orta alandan hücuma verkaçlarla driplinglerle tasıyıp rakibi gobekten zorlaması gerek.Ama hiç birinde bu ozelikler yok.Aurelio ile deniz zaten sadece savunma yapıyor.Sonra deniyorrki Fener çok pas yapıyor .Yapacak tabi ileri kosacak adam yok ki! Aurelio ve deniz al gülüm ver gülüm kısa paslarla oyunu yavaslatıyor.Hücuma katkıları 0!!!Alex deseniz 2li mucadeleye girecek adam deil..Ne oluyor top kanatlara iniyor.Kanattanda Carlos Onder bindirmelri ile orta yapılmaya çalısıyor . Kime ? Kezmana??? Kezman pivot santroformuki hava topunu kaleye vursun Andersonmu Hooijdonkmu bu adam ? Hayır Carew gelse o ne yapıcak ?Kime indirecek topu ? Kim geliyor desteğe ?sadece Alex !

    Nobreyi ornek veren arkadas Nobrenin Nobre olduğu donemde 2li forvettik ve Hooijdonk rakip defansı muthiş tehtit ediyordu.İndirdiği toplar Nobre seker bal oluyordu. Alexin gol pası atabileceği 2 adam vardı .

    Nobre BJK ye gitti noldu o nobre ???BİTTİ!




  • Abi kezman bir e bir de 0 ne zaman karşısında biri var topu bırakıyor daha gectigini görmedim.....Ahh ahh bu sene ligde olsun avrupada olsun acar bi forvetın yoklugunu çok arıycaz....
  • kezman her ne kadar kötü olsada sürekli pres yapıyor karşı defansı bozuyor ..Kırmızı karta üzüldüm hakem haksızlık yaptı..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Brooklyn

    Fenerbahçe orta alandan kaç tane hucum yapıyor sorırım size ?Aurelio Deniz Alex iç orta saha.Bu adamların topu orta alandan hücuma verkaçlarla driplinglerle tasıyıp rakibi gobekten zorlaması gerek.Ama hiç birinde bu ozelikler yok.Aurelio ile deniz zaten sadece savunma yapıyor.Sonra deniyorrki Fener çok pas yapıyor .Yapacak tabi ileri kosacak adam yok ki! Aurelio ve deniz al gülüm ver gülüm kısa paslarla oyunu yavaslatıyor.Hücuma katkıları 0!!!Alex deseniz 2li mucadeleye girecek adam deil..Ne oluyor top kanatlara iniyor.Kanattanda Carlos Onder bindirmelri ile orta yapılmaya çalısıyor . Kime ? Kezmana??? Kezman pivot santroformuki hava topunu kaleye vursun Andersonmu Hooijdonkmu bu adam ? Hayır Carew gelse o ne yapıcak ?Kime indirecek topu ? Kim geliyor desteğe ?sadece Alex !

    Nobreyi ornek veren arkadas Nobrenin Nobre olduğu donemde 2li forvettik ve Hooijdonk rakip defansı muthiş tehtit ediyordu.İndirdiği toplar Nobre seker bal oluyordu. Alexin gol pası atabileceği 2 adam vardı .

    Nobre BJK ye gitti noldu o nobre ???BİTTİ!



    güsel kardeşm bak nobre nin son senesinde hooıjdonk yoktu bi kere daum un sistemini bilsen tek forwettir nobreyi besleyen alex ti adamın yaptıı çapras koşular falan defansı aldatması yıpratması nobreye alex lazım ...




  • manisa macında 2 puan kazandık dıyorsan sen maçı seyretmemişsin yada futboldan anlamıyorsun.
    cok üstün oynadığımız maçta kezman sayesinde ve birazda şansızlıkla gol atamadık.
    başlıkla konu içeriğininde alakası yok zaten. neyse ben hiç okumamış oluyum bu konuyu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Evrensell

    manisa macında 2 puan kazandık dıyorsan sen maçı seyretmemişsin yada futboldan anlamıyorsun.
    cok üstün oynadığımız maçta kezman sayesinde ve birazda şansızlıkla gol atamadık.
    başlıkla konu içeriğininde alakası yok zaten. neyse ben hiç okumamış oluyum bu konuyu



    Ben Futbolu çok iyi biliyorumda senin dilbilgisi biraz zayıf anlaşılan.

    2 puan kaybetmedik ","(burda biraz soluklanıyorsun)


    Kazandık.

    Elma kaybetmedik, armut kazandık gibi gibi.



    kezmanı savunanlara soruyorum. Bu adam birebirde topu ayaklarına dolaştıran bi adam. Madem sırtı kaleye dönük oynayamıyor. Yüzü kaleye dönük oynayabilen bi adamın çalım kabiliyeti olur dimi? Bu adamda o oyok işte. Love yi izlerken kezmanın jübile yaptığını anlayamadınız mı? Hani jardel vardı hatırlıyor musunuz bilmiyorum. Adam hiç pres yapmazdı her maç gol atardı. O zaman sizin mantığınıza göre Jardel in takımına hiç katkısı yok çünki pres yapmıyor. Forvet dediğin pres yapmasın kardeşim bana gol atsın. Geçen hafta kezmanın ayağına 6 pas ta gelen topta sırtı kaleyemi dönüktü? 5 metreden topu tribünlere attı. ondan 2 hafta önce Tümerden aldığı topta sırtı kaleye mi dönüktü 5 6 metrreden onuda kaçırdı. Kezman jübilesini yapmış kardeşim bizim haberimiz yok.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Evrensell

    manisa macında 2 puan kazandık dıyorsan sen maçı seyretmemişsin yada futboldan anlamıyorsun.
    cok üstün oynadığımız maçta kezman sayesinde ve birazda şansızlıkla gol atamadık.
    başlıkla konu içeriğininde alakası yok zaten. neyse ben hiç okumamış oluyum bu konuyu


    arkadaşım sn olayı anlamadın galiba kezmanın kırmızı kart gormesi fener için bir kazanç çünkü o kart gormese haftayada aynıo konuyu konuşucaktık turn off haklı yani iyice okuyupta yorumlayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.