Şimdi Ara

2 pc arasında dosya aktarımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
19.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar notebookumu satacağım ama içinde film ve müzik arşivim var yaklaşık 100 gb. Bu arşivi netbookuma aktarmak istiyorum.Harici harddiskim yok sırf bu iş içinde almak mantıklı gelmiyor açıkcası.8 gblık flash bellek var ama gene çok uğraştırır bunu halletmenin başka bi yolu yok mudur şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oggie Boogie -- 21 Nisan 2011; 19:13:46 >

• İnternet üzerinden yapabilirsiniz ama çok hızlı olacağını garanti edemem.
  • İki bilgisayardada aynı işletim sistemi kurulu olsun.Aynı modeme bağlanın ve Ağ Bağlantılarımdan dosyaları çekin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lknrm627
    İnternet üzerinden yapabilirsiniz ama çok hızlı olacağını garanti edemem.

hocam ne uploada ne downloada hızım yetmez :)

@dh-equ

Hocam biri w7 diğeri vista maalesef
  • Vistayı w7 ye çevirin , yoksa harici bir HDD gerekicek maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*
    Vistayı w7 ye çevirin , yoksa harici bir HDD gerekicek maalesef.

öyle duruyor hocam napalım :)
  • wirless ağı kurun iki pc yide o ağa bağlayın bu şekilde bende 2.5 mb/sn tavsiye ederim windows 7 den ağı kurun vista ağı görecektir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sana lazım olan bi adet cross bağlanmış eternet kablosu
    iki pc arasında ethernet kablosu ile kuracağınız bi bağlantıda bu işlemi kolay ve hızlı bi şekilde yapabilirsiniz
  • ne uploadı ya ağ üzerinden halledersin panpa
  • network
  • Her iki bilgisayarın
    -aynı modeme (kablolu yada kablosuz),
    -aynı switch yada huba,
    -hiçbirisinin olmaması durumunda cross kablo ile direk birbirlerine

bağlı olması kaydıyla ve kaynak yada hedef klasörlerden birinin paylaşıma açık olması şartıyla kolayca kopyalanabilir ve diğer bilgisayara aktarılabilir.

Ağ (Network) ortamında aynı işletim sistemi olmasına gerek yoktur, sadece paylaşım ve bağlantı izinlerinin uygun yapılandırılmış olması yeterli olacaktır.

Aynı network ortamında 98 / xp / vista ve de win7 ye ait çeşit çeşit bilgisayar olabilir. Bu durum genelde pek sorun çıkartmamakla beraber bazı özel durumlarda sorun olabilir (paylaşılan yazıcıların değişik işletim sistemi driverlerinin olmaması gibi)
    Basit dosya paylaşımlarında hiçbir sorun olmaz.

100 GB verinin koypalanması genede

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramerturk -- 23 Nisan 2011; 1:29:13 >
  • notebookun arkasını aç hddni sök sonra git bir mağazaya 15 tl ye 2.5" sata kutusu al o hddyi sata kutuna bağla sonrada netbokuna tak.işte eski makinandaki hdd şu an taşınabilir oldu.bilgilerini at sonra tekrar notebooka bağlantısını yap.2.5" harici sata kutu herzman işine yarar hem.hem hızlı hem kaliteli
  • sadece dosya alıcaksan ınternetten teamwear ı bul ındır ıkı pcnede kur ıstedıgın pc ye baglan yonet dosya al vs. yok agbaglantısı kur yok paylasıma klasoru ac bılmemne ugrasmak ıstemıosan dedıgımı yap en pratık yol bu dur kolay gele
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweetdevil
    notebookun arkasını aç hddni sök sonra git bir mağazaya 15 tl ye 2.5" sata kutusu al o hddyi sata kutuna bağla sonrada netbokuna tak.işte eski makinandaki hdd şu an taşınabilir oldu.bilgilerini at sonra tekrar notebooka bağlantısını yap.2.5" harici sata kutu herzman işine yarar hem.hem hızlı hem kaliteli

bu tür işlemlerde kullanmak için slink'in ide-küçük ide-sata-->usb dönüştürücüsü var bende. 12v'luk adaptörü'de var 3.5" hdd'ler için. 15-20 lira gibi bir fiyatı var kutu almak yerine böyle birşey alın her türlü hdd'den dosya aktarımı yapabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x_tol -- 23 Nisan 2011; 17:28:47 >

• elindeki flash bellek işini görür.
    8gb demişsin yeter de artar bile o
    winrar varsa tamamdır. dosyaları parçalarsın sonra rarlarsın daha sonra flash ile diğer bilgisayara aktarırsın. aktarma yapılırken 2. dosyayı arşivlersin sekronize çalışırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan100

sadece dosya alıcaksan ınternetten teamwear ı bul ındır ıkı pcnede kur ıstedıgın pc ye baglan yonet dosya al vs. yok agbaglantısı kur yok paylasıma klasoru ac bılmemne ugrasmak ıstemıosan dedıgımı yap en pratık yol bu dur kolay gele

dediğin program saniede 40 kb data atar lisansız olanı lisansıda 800 tl civarında
    adam 100 gb datayı 1 haftada filan atar heralde
    öneri sunarken kendinizinde inandığı bişey yazın

• Arkadaşlar cevaplar için çok sağolun şimdilik bu iş iptal oldu ama ilerde yardımı olabilir çok sağolun

Bu arada sanırım yapacak olursam en iyi yöntem Dark-Castle'ın dediği gibi elimde 8gb bi bellek var+2 gb'lık bi bellek var bide vınn var hafıza kartı girişine 4 gb lık hafıza kartı takarım etti 14 gb rarlayıp taşırım tekrar çok sağolun.
  • Hiç başaka birşey ile uğraşma 2 pcyede TeamViewer kur istediğin pcye istediğini yükle
    quote:

sadece dosya alıcaksan ınternetten teamwear ı bul ındır ıkı pcnede kur ıstedıgın pc ye baglan yonet dosya al vs. yok agbaglantısı kur yok paylasıma klasoru ac bılmemne ugrasmak ıstemıosan dedıgımı yap en pratık yol bu dur kolay gele
  • quote:

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Hiç başaka birşey ile uğraşma 2 pcyede TeamViewer kur istediğin pcye istediğini yükle
    quote:

Aktarım hızı çok yorar diyor yukarda bi arkadaş ama?

• Ben evde devamlı kullanıyorum sorun yaşamadım mesafe uzak olsa çok uzun sürer arkadaşımdan ben 4gb oyunu 1 haftada yükledim o mecidiyeköyde ben bayrampaşada aynı oyunu diğer pc'ye 1 saat sürmedi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.