Şimdi Ara

2 orta boy pizza 25 TL | PizzaLazza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
999
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selfy’liler! Doyduk doymadık demeyin! Çünkü bu kampanyayla Pizza Lazza’da Selfy’lilere özel sevilen tatlar kategorisindeki 2 adet ince orta boy pizza sadece 25 TL! Kampanya, evlere servis, şubeden alım,www.pizzalazza.com.tr ‘de vewww.yemeksepeti.com ‘da geçerli!

SATIN ALMAK İÇİN

AYRINTILAR

Öncelikle kampanya sadece Selfy üyelerine açık; hala üye değilsen SELFY yaz 4545’e gönder.

“Ben çoktan Selfy’liyim!” diyorsan: Mobil müşterisiysen, mobil hattından PIZZALAZZA yazıp 6262’ye SMS gönderip şifreni alabilirsin. Evde internet müşterisiysen, mobil hattından PIZZALAZZA TCKN yazıp 6262’ye SMS gönderip şifreni alabilirsin. Gelen şifreyi şubedeki kasa görevlisine ileterek veya web sitesinde ilgili alana girerek kampanyadan faydalanabilirsin.

Kampanya 31.08.2019’e kadar geçerlidir.

Kampanya kapsamında iki adet ince orta boy pizza 25 TL olacaktır.

Kampanya evlere serviste, şubeden alımda,www.pizzalazza.com.tr ‘de,www.yemeksepeti.com ‘da geçerlidir.

Sevilen tatlar kategorisindeki pizzalarda geçerlidir.

Kampanyaya katılımının SMS ile yapılması durumunda mesaj ücreti katılımcılar tarafından karşılanacaktır. 6262'ye gönderilen kısa mesajlar TT Mobil müşterileri için tüm vergiler dahil 40,75 kuruş, Vodafone müşterileri için 40 kuruş, Turkcell müşterileri için 80 kuruş olarak ücretlendirilir. Türk Telekom Grubu kısa mesaj fiyatlarında meydana gelebilecek fiyat değişikliklerini yansıtma hakkını saklı tutar.

2 orta boy pizza 25 TL | PizzaLazza

• Daha önce yiyenler var mı?
  • 4 ilde var sadece
  • lezzet olarak hiç beğenmedim.

yemeksepetinde ucuza geliyor diye 2 defa söyledim ama malzemeleri çok lezzetsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pizza sektörünün bim i gibi düşünün. Ucuzdur. Ben de bir iki kere sipariş vermiştim bence Domino's ve benzeri yerlerden tek farkı veya onlardan daha kötü tadı denmesinin nedeni ALGI, ucuz ve bilindik değil ya ondan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Orta Boy Pizza Kodu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.