Şimdi Ara

2.öğretim için şehir acil ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iö işletme yazacağım son sıralara ; ama hangi şehirlerin ikinci öğretimleri iyi ortamı ,eğitimi vs.... seçeneklerim şunlar ben izmirdeyim yakınlık açısında aydın manisa düşünyorum ya da kütahya muğla ısparta denizli çanakkale yazacağım. sizce hangisinde iö okunmalı ?? bu şehirlerde okuyan arkadaşların yorumlarını bekliyorum......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_erk92 -- 28 Temmuz 2010; 0:32:17 >

• ben aydınlıyım aydında i.ö okunur biliosun kucuk sehir ve fazla tantanası da yok ama digerlerini bilemem banada biri gAZi i.ö icin bilgi verrse memnun olurum.
  • bir sorumda aydının iö mü yada kütahya nın 1.öğretimi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat_erk92

bir sorumda aydının iö mü yada kütahya nın 1.öğretimi mi?

bence aydın ikinci ögretim ama tabi bu benim fikrim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esk_26_esk -- 28 Temmuz 2010; 19:46:59 >
  • muğla işletme daha iyidir. ortamlara akarsın bol bol hergün marmaris.
  • quote:

Orijinalden alıntı: axenrot

muğla işletme daha iyidir. ortamlara akarsın bol bol hergün marmaris.

marmaris 2 saat haberin olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • muğlanın iö gelme olasılığı yüksek değermi sizce 2.öğretim okumaya muğlada....
  • Bence manisayı yaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dazed -- 29 Temmuz 2010; 10:56:30 >
  • bencede manisayı yaz hatta bende yazıcam .. evden gidip gelebilirsin yada ev tutarsın ben evden gidip gelmeyi düşünüyorum. sıralaman kaç kardeş?
  • manisanın yazarsam 2.öğretimini yazcam 2.öğretim manisada okuyan varmı?....
  • Muğlayı abartmayın belki tatil yöreleri falan iyidir ama okula uzaktır ve okulun bulunduğu yer dağbaşı gibi bir yerdir.bende aydın yazıcam
  • Isparta akar
  • quote:

Orijinalden alıntı: anatomie

Muğlayı abartmayın belki tatil yöreleri falan iyidir ama okula uzaktır ve okulun bulunduğu yer dağbaşı gibi bir yerdir.bende aydın yazıcam

hangi bölüm?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.