Şimdi Ara

2 notebook arası ağ kurulumu sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende 2 tane asus laptop var Ben bu 2 laptop arasında bir ağ kurmak istiyorum ayrıca evde birde masaüstü var internetten yaptığım araştırmalara göre netshell komutuyla kablolu ir ağı kablosuz duruma getirip diğer bilgisayar veya telefonlarlada wifi ile internete bağlanılabiliyormus .Fakat ben esas ağı kurmak istediğim 1.laptopa kablolu ağı taktım oradanda netshell komutuyla microsoft virtual wifi miniport adaptor adıyla bir ağ kurdum ve etkinleştirdim.sonra 2.laptopla cmd komutuna netsh wlan start hostednetwork komutunu yazarak etkinleştirdim ve kablosuz ağları aradığımda 1.laptopla oluşturduğum ağı görebildim bağlan dedim fakat sarı bir ünlem çıktı ne yapmaya çalıştıysam olmadı.Ayrıca evde tp link ayrıştıcı var en son çare olarak onu görüyorum.Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

2 laptop ta win7 home basic
    ip çakışması var ise onu nasıl hallediceğim ip mi biliyorum fakat hangi ağa hangi ip yi vericeğim bir türlü olmuyor zaten alınan hep"0" (sıfır)Lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medmax09 -- 13 Mart 2012; 21:46:46 >

• yardım edebilecek yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.