Eee çok iyi işte, azalarak bitecek umarım tüm inançlar, eskilerin masalları yerine bilimin ışığında aydınlanacak yeni nesiller. Bizler için artık çok geç 35 olduk 25-30 sene sonrasını belki göremeyiz ama yeni nesiller için ümitliyim. Zaten artık "gerçek İslam" bitmiş durumda, bizim memlekette "Anadolu Müslümanlığı" yaşanıyor yani yumuşatılmış hali ama o bile bitecek diye düşünüyorum. Çevrenizde gavur malı diye teknolojiden uzak durabilenini gördünüz mü mesela? Abdestsiz kişilerin domuz yedikten sonra ürettiği İphone herkesin ellerinde neticede, artık hassasiyet falan kalmadı. Son din İslam oluncaya kadar savaşın diye fark kılınan cihad artık bitmiş durumda, ben hiç İzlanda, İsviçre, Fransa, Rusya vs. de Müslüman olmayanı öldüren görmedim nedense. En koyu dinci kadınlar bile hakkını arıyor, kadın erkeğin yarı miras hakkına sahiptir ama Erbakan'ın kızı bunu kabul etmeyip mahkeme ile Anayasa ne diyorsa onu çatır çatır aldı, İslam kanunu falan takmadı yani, yarısına razı olmadı. Ben hiçbir kadın görmedim en azından tanımadım kocasının 3-5 tane daha kadın almasına göz yumacak kalibrede, birkaç arkadaşımın eşine şakasını yaptım olay çıktı hatta. Yeni nesiller için çok çok umutluyum.. |