Şimdi Ara

2.nci öğretimler kredi alabiliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nette araştırdım kimisi alır kimise alamaz diyor 2 yıllık bir bölümün ikinci öğretimini kazandım arkadaşlar kredi alabilir miyim geri ödemeli?

• Bende merak ediyorum onu. Kyk nin sitesinde ikinci ogretimler alabilir yaziyor ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stark06

Bende merak ediyorum onu. Kyk nin sitesinde ikinci ogretimler alabilir yaziyor ama.

nerde yazıyor dostum link atar mısın eğer olmazsa yandık valla harç parasıda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: anLhnTa7T

quote:

Bende merak ediyorum onu. Kyk nin sitesinde ikinci ogretimler alabilir yaziyor ama.

nerde yazıyor dostum link atar mısın eğer olmazsa yandık valla harç parasıda var

http://eyurtkur.kyk.gov.tr/tr/Genel-Bilgiler/KrediBurs/2 hocam surada kimler kredi alabilir kisminda, 7. maddede ikinci ogretim ogrencileri alabilir yaziyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: anLhnTa7T

quote:

http://eyurtkur.kyk.gov.tr/tr/Genel-Bilgiler/KrediBurs/2 hocam surada kimler kredi alabilir kisminda, 7. maddede ikinci ogretim ogrencileri alabilir yaziyor.

o zaman büyük ihtimalle alabiliriz hocam duruma göre ya

• Kredi alabiliyosunuz hocam benim bildiğim katki payini devletn odedigi bi kredi daha var onu alamiyosunuz normalini alirsin

• alırsın tabi niye alamıcan sonuçta o parayı faizle beraber geri vercen kyk kaçırırmı verir geçer :) arkadaşım 2.öğretim alıyo sorun olmaz o konuda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Kez Kyk Bursu Alınabilir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hKN--

alırsın tabi niye alamıcan sonuçta o parayı faizle beraber geri vercen kyk kaçırırmı verir geçer :) arkadaşım 2.öğretim alıyo sorun olmaz o konuda

ohh be içim rahat etti şimdi hocam çok teşekkürler
  • Burs alabiliyor muyuz peki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.