Şimdi Ara

2 mp3 ü birleştirme programı!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bizim bi müzk grubumuz var ben bi şarkı yaptım sözü ayrı , müziği ayrı oldu kulaklıkla şarkıyı dinyelip sözü kaydettim , ama en başını tutturamıyorum movie maker de, bana bi program lazım 2 mp3 üde aynı anda çalmasını sağlayan bi program
    (şarkının tam başladığı kısmı işaretlesem, bide sözün tam başladığını işaretlesem , o programda iki noktayı aynı anda başlatan bi program olsun )

LÜTFEN ARKDAŞLAR YARIDMM EDİNN ÇOK ACİL !!!

ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

• bende Corel VideoStudio 12 var
    böyle durumlarda onu kullanıtyorum:...
  • Audacity işini görür herhalde. İstediğin kadar kanal ekleyebiliyorsun. Söz ile müziği farklı kanallarda atıp şarkıları zaman çizelgesinde sürükleyerek istediğin noktada bir diğeriyle örtüştürebilirsin.
  • teşekkürler arkadaşlar
  • Yalnız caadas bu projeji mp3 biçimden kaydedemiyorum bana öle lazım!!!1
  • en iyisi audition gibi bir program kullanman.. iki değil istersen 100 tane ayrı müzik enstrümanını ayrı ayrı ekle çal kaydet vs. vs. ....
  • sorunu hallettim teşkkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Dosyasını 2 ye Ayırma?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kusura bakma cevabım geç oldu. Halletmişsin ama yine de bilmeyenler için yazayım. Audacity ile MP3 formatında kayıt için bilgisayarınızdaki MP3 codec'inin yerini programa tanıtmanız gerekiyor. Bu işlem sadece bir kez yapılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caadas -- 18 Mayıs 2009; 0:45:50 >
  • Virtual Dj sorununu çözer belki..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.