Bildirim
2 Mouse arasından hangisi ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
m705 diyorum. kendim kullanıyorum. memnunum. iyice düştü fiyatı. kaçırma. -
En düşük fiyat hangi mağazada bilgin varmı ?? -
aslında iki mouse da güzel fakat bu senin küçük mü yoksa büyük bir mouse istediğine bağlı m705 marathon fiyatını hakeden bir ürün fakat vx nano öyle değil plastiği çok kalitesiz
http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-910-001236-m705-marathon-mouse-(unifying-&-3yil-pil)/productdetails.aspx?I_ID=41349#divDigerResimler
bundan daha ucuzu 3-5 tl daha oynar yani -
vallahi vatandaki fiyatlar oynuyor devamlı. geçen 57 idi. 54 e düştü. 48 e düştü en son. şimdi tekrar 54 e çıkmış. en ucuz burdan alabilirsin sanırım. -
Bende bu iki ürün arasında kaldım.
M705 in 3 yıl pil ömrü var ve daha estetik bence. 800 dpi
VX Nano nun 6 ay pil ömrü var ve 1000 dpi.
Sanırım ben M705 i alacağım. -
m705 en doğru tercih dir bence bu bütçeye vx nano kaliteli değil -
m705 almak daha mantıklı, teşekkürler ilginiz için -
Arkadaşlar en ucuz vatan bilgisayarda bulabilirsiniz. 48 TL
http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=41349
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugur_akcay
evt hocam almadıysanız vatanda bayram indirimi var
-
-
quote:
Bu mouse kral bunu tek gecerim
-
ben de iki mouse arasında kaldım ama sanırım daha yüksek çözünürlük, uzatma kablosu ve kılıfından ötürü vx nanoyu tercih edeceğim.
benim teknosadaki incelememde vx nano çok daha kaliteli görünüyordu.
malzeme kalitesi olarak m705 daha iyi diyen arkadaş her ikisini kullanmış mı acaba?
her ikisini kullanan var mı? -
Nano çok sevdiğim bir ürün fakat Labtop için fakat masaüstü için bence küçük. eliniz küçükse sorun yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 23 Kasım 2010; 22:47:40 > -
M705 i aldım zaten çok rahat, teşekkürler ilginiz için -
quote:
Orijinalden alıntı: åziz
Nano çok sevdiğim bir ürün fakat Labtop içinfakat masaüstü için bence küçük. eliniz küçükse sorun yok
elim aslına bakarsanız biraz büyük ama görünüşe göre bu kararsızlıkla her ikisinden de birer adet sipariş edeceğim.
m705i de masaüstünde kullanırım artık.
fakat benim kuşkum autocadde "pan" yapan teker altındaki düğmeyi kullanmamaya alışamamak.
o zaman her ikisi de boşa gitmesin diye şimdi öncelikli olarak vx nano alıcam zor ulaşılan ortadaki düğmeyle pan yapmaya alışamazsam o zaman 2. mouse'u microsoft bluetrack mtb 4000 alıcam.
saygılar...
-
M705'im sonunda elime ulaştı. Öncelikle büyük bir mouse. Küçük mouse sevenlere önermem. Fakat çok ergonomik. Ele tam oturuyor. Şahsen ben kullanmaktan zevk alıyorum. Ayrıca özelleştirilebilir tuşları ile mouse sihirli ir değneğe dönüşüyor. 3 yıl pil ömrü olması mükemmel. Bilgisayara yüklediğim yazılımda ilk gün kalan pil ömrü 1095 gün yazıyordu. Bugün 1094 oldu :) Sitesinden son yazılımını indirip kullanmanızı öneririm. Çekim mesafesi 20 metre civarında. -
quote:
M705'im sonunda elime ulaştı. Öncelikle büyük bir mouse. Küçük mouse sevenlere önermem. Fakat çok ergonomik. Ele tam oturuyor. Şahsen ben kullanmaktan zevk alıyorum. Ayrıca özelleştirilebilir tuşları ile mouse sihirli ir değneğe dönüşüyor. 3 yıl pil ömrü olması mükemmel. Bilgisayara yüklediğim yazılımda ilk gün kalan pil ömrü 1095 gün yazıyordu. Bugün 1094 oldu :) Sitesinden son yazılımını indirip kullanmanızı öneririm. Çekim mesafesi 20 metre civarında.
biraz ufak sallayın20 metre civarında demişsiniz belkide yanlışlıkla yazdınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X