Şimdi Ara

2 monitorden hangisi.Almaya gidicem şimdi..ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler vatandan birazdan almaya gidicem.hangisi önerirsiniz.benq çözünürlük için daha iyi duruyor ama zaten çok iyi bi ekran kartı olmadığından o seviyelere gelemem diye düşünüyorum.bi el atın...

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=36291

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34728

• BENQ nunu çözünürlük ve nokta aralığı biraz daha yüksek.

Ancak LG nin kontrast oranı çok daha iyi;

LG W1941S-PF => 1000:1 (DFC 8000:1)
    BENQ G900WAD => 800:1

Birazcık daha fazla çözünürlük isterseniz BENQ. Fakat daha iyi kontrast oranı tercih ederseniz LG. Eğer tavsiye isterseniz kontrast oranı nedeniyle "LG" diyorum.

*Sanırım geç kalındı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 3 Nisan 2009; 14:18:50 >
  • yok hocam daha gidip almadım.karar veremedim ama benq alıcam sanırım :s kontrast oranı nekadar etkiler beni şuan bilmeiyorum :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: cembo

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=29507

Bu fiyat aralığında alabileceğin en iyi cihaz. ASUS VW193D.
  • bakıyorum biraz geç kalınmış ama alacaksanız hangisi sizin gözünüzde iyi geliorsa onu alın ya benq olur veya LG olur ama burdaki öneriler ile kendi kafanda düşündügüm gibi gözle canlı olarak gör beğen ben bunu alıyorum de tamam bitmiştir aldığınız zamanda bir inceleme olabilir mesala..

ama benq serileride iyide ama sanki LG ağır basıyor gibi o zaman ne zaman gidicekseniz ikisini bir canlı olarak gör karşılaştır ama ölü piksel testi yapmadan incelemeden almayın derim mutlaka yaptırın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shinoda

quote:

Orjinalden alıntı: cembo

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=29507

Bu fiyat aralığında alabileceğin en iyi cihaz. ASUS VW193D.

asus aldım

herkese yorumları için tşk ler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 5 Nisan 2009; 17:16:49 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu 3 monitörden hangisi ?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • beyler arada renkler zayıflıyor.yani ekranda bişey açınca atıyorum firefoxu kapatınca masa üstüne dönünce renkler bi an çok hafif kararıyor sonra tekrar açılıyor.anlık bi süreç ama rahatsız edici oluyor bu renk değişimi.sanki voltaj düşüyomuşda düzeliyormuş gibi.nedeni ne olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: unalb01370

beyler arada renkler zayıflıyor.yani ekranda bişey açınca atıyorum firefoxu kapatınca masa üstüne dönünce renkler bi an çok hafif kararıyor sonra tekrar açılıyor.anlık bi süreç ama rahatsız edici oluyor bu renk değişimi.sanki voltaj düşüyomuşda düzeliyormuş gibi.nedeni ne olabilir?

benim eski 17'' lcd dede o sorun var
    genelde movie modundayken geliyor benim başıma
  • quote:

Orjinalden alıntı: cadocx

quote:

Orjinalden alıntı: unalb01370

beyler arada renkler zayıflıyor.yani ekranda bişey açınca atıyorum firefoxu kapatınca masa üstüne dönünce renkler bi an çok hafif kararıyor sonra tekrar açılıyor.anlık bi süreç ama rahatsız edici oluyor bu renk değişimi.sanki voltaj düşüyomuşda düzeliyormuş gibi.nedeni ne olabilir?

benim eski 17'' lcd dede o sorun var
    genelde movie modundayken geliyor benim başıma

arızalımı acaba. çözemedim walla :S baya rahatsız edici ya.sayfalarda gezinirken bile oluyor anlamadım.oyunlarda sorun yok sadece windowsda olmasıda enteresan :S
  • Dynamic Kon. oluyor o olay bende D.K'a alınca o olay başıma geliyor. Yani kötü birşey değil o rengine göre kendine ayarlıyor. Aslında karanlık ortamlarda açılması gerekirken kararması biraz saçma gibi (:

Ayarlarıyla oyna Menüsüne bak Hangi Modda olduğuna bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.