Şimdi Ara

2 monitor neden tek kasaya baglanır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Basliktaki gibi neden tek kasaya t monitor takilir ayni sey deilmi tek ekranla. Ve nasil baglayabllrz ?

• enden yazarsan tam bell olmuyor eger yanlıs anlmadaysam coklayıcılar yardımıyla olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

enden yazarsan tam bell olmuyor eger yanlıs anlmadaysam coklayıcılar yardımıyla olabilir

hani 2monitörü tek kasaya bağlarlar aynı şeyi gösterir ama neden 2 monitör ihtiyacı duyuyorlar yapanlar onu soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32Ciqi

quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

enden yazarsan tam bell olmuyor eger yanlıs anlmadaysam coklayıcılar yardımıyla olabilir

hani 2monitörü tek kasaya bağlarlar aynı şeyi gösterir ama neden 2 monitör ihtiyacı duyuyorlar yapanlar onu soruyorum

tamam anladım görüntü daha genis oluyor bazı oyunlarda ek özellik kazanabiliyorsunuz daha sonra mesela yan ekranda msn de konusurken diger tarafa gecticinizde oyuna direk devam edebiliyorsunuz ggibi bir cok artısı var
  • msn de konusurken diger tarafa gecticinizde oyuna direk devam edebiliyorsunuz anlamadm nasl olacak o bağımsız iş yapılabliyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 32Ciqi

msn de konusurken diger tarafa gecticinizde oyuna direk devam edebiliyorsunuz anlamadm nasl olacak o bağımsız iş yapılabliyormu

simdi söyle anlatayım 1 monitörde knight online oyunuyorsunuz genelde herkes artık koxp la oynuyor birde baktınız yan monitörde arkadasınız size mesaj yazmıs hemen alt+tab yaparak msn ye geliyorsunuz ve arkadasınıza cevap yazıyorsunuz bu sırada oyundaki charınızın canı cok azaldıgını diger monitörden görüp hemen gene alt+tab tusuna basarak oyuna gelip charınıza pot basıyorsunuz umarım anlatabilmisimdir
  • evet teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne demek her zaman birde su avantajı oluyor mesela simdi gta vice city oynuyorum yan pecerede sifrelerin bulundugu bir internet sitesi yada not defterini acıyorum yan ekrandan sifreye bakarak drek yazıyorum
  • tmm anladım :)
  • İk monitör vazgeçilmezdir yahu.Grafikerler ve müzik kayıt ile uğraşanlar kullanır rahattır kullanımı

Tabi bi ekranda msn bi ekranda internet açık kullanmakta başka bir kolaylık :D

ha şöyleki kocaman tvye bağla kasanı aynı tadı vermiyor olmuyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-this

İk monitör vazgeçilmezdir yahu.Grafikerler ve müzik kayıt ile uğraşanlar kullanır rahattır kullanımı

Tabi bi ekranda msn bi ekranda internet açık kullanmakta başka bir kolaylık :D

ha şöyleki kocaman tvye bağla kasanı aynı tadı vermiyor olmuyor yani.

sistem seninmi? birde tam cevabı alınan konuları bence uplamayalım

• Ben ol ki bilesin... Profesyoneller ve diğerleri olarak ayırırsak profesyoneller işleri itibariyle, diğerleri de keyifleri için çift ekran kullanır. Keyfe keder yani...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.